-->

Φέρνουν F-22 στη Σούδα οι Αμερικανοί; – Τελείωσαν όλα με την Τουρκία αν επιβεβαιωθεί!

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει διάθεση να ενισχυθεί το στρατιωτικό αποτύπωμα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, με τους Αμερικανούς να φέρνουν και τα στρατηγικά τους όπλα.

Ένα από τα συγκεκριμένα στρατηγικά όπλα είναι το μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς F-22 Raptor.

Τα F-22 είναι τα καλύτερα μαχητικά αεροπορικής υπεροχής σε υπηρεσία σήμερα στον πλανήτη.

Δεν αναφερόμαστε σε απλά περάσματα των αμερικανικών F-22 όπως είχε γίνει στο παρελθόν όταν είχαν έρθει από την Ιορδανία, αλλά σε μόνιμη στάθμευσή τους στην Σούδα.

Την ίδια ώρα, η Σκύρος, όσο περισσότερο απομακρύνεται η Τουρκιά από την Δύση, τόσο περισσότερο ανεβαίνει ως επιλογή στα σχέδια των Αμερικανών για τη νέα τους βάση.

Η αμερικανική παρουσία στην Σκύρο αλλά και η τοποθεσία του νησιού, ουσιαστικά δίνει την δυνατότητα στις ΗΠΑ να ελέγχουν τα Στενά του Βοσπόρου και τις διελεύσεις των Ρώσων από εκεί.

Με την Σκύρο οι ΗΠΑ θα μπορούν να ελέγχουν τα Στενά και με την Κάρπαθο (σ.σ. το άλλο ελληνικό νησί που φαίνεται πως έχει επιλεχτεί για νέα αμερικανική βάση στην Ελλάδα) την Ανατολική Μεσόγειο.

Λέγεται πως τα αντισταθμιστικά των ΗΠΑ για τις βάσεις τους στην Ελλάδα (σ.σ. Σούδα, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Λάρισα, Καβάλα κ.ο.κ) στη νέα σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ Αθήνας και Ουάσιγκτον θα ανέρχονται σε έως 3 δισ. ευρώ ετησίως (σ.σ. αυτό το ποσό έχει ζητήσει η Αθήνα).


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger