-->

Ολόκληρη οικογένεια έχασαν την όσφρησή τους από τον κοροναϊό. Κόντεψαν να καούν ζωντανοί (video)


medlabnews.gr iatrikanea 

Οικογένεια απο το Τέξας, παραλίγο να καεί ζωντανή όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι όπου έμενε, αλλά δεν το κατάλαβε καθώς όλα τα μέλη της έχουν διαγνωστεί με κοροναϊό και δεν μύρισαν τον καπνό.

Ένα από τα συμπτώματα του κοροναϊού είναι η απώλεια γεύσης και όσφρησης. Αυτά τα συμπτώματα είχε και μια οικογένεια στο Τέξας η οποία είχε διαγνωστεί με κοροναϊό. Παραλίγο όμως αυτό να αποβεί μοιραίο, όταν ξέσπασε φωτιά το βράδυ στο σπίτι τους, την οποία όμως δεν μπορούσαν να μυρίσουν λόγω κοροναϊού και λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή.

Για καλή τους τύχη ωστόσο, η 17χρονη κόρη τους, η οποία δεν έχει κολλήσει τον ιό, αντιλήφθηκε την φωτιά και με άμεσες κινήσεις απομάκρυνε από το σπίτι στην περιοχή Γουάκο, τα τρία μέλη της οικογένειας της μαζί και τους τέσσερις σκύλους.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, με την πυροσβεστική να υποστηρίζει πως από τύχη δεν θρήνησαν θύματα. «Αυτή η οικογένεια είναι τυχερή που είναι ζωντανή», έγραψε στο Twitter η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Γουάκο. Προέτρεψε μάλιστα κάθε ιδιοκτήτη και ένοικο σπιτιού να βεβαιωθεί πως είναι σε λειτουργία ο ανιχνευτής καπνού.


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger