-->

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ / ΜΗΝΥΣΗ 330 ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ / ΜΗΝΥΣΗ 330 ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Αφορά : εξαπάτηση, κατάχρηση εξουσίας, παραβίαση του συντάγματος, απάτη, κακοποίηση προστατευόμενων, σωματική βλάβη, διαφθορά και εξαναγκασμό (Αυστριακών πολιτών).

Ολόκληρη η Μήνυση (330 σελίδες) με ολα τα αποδεικτικά στοιχεία / συνημμένα:

https://www.dropbox.com/.../Strafvergleich_KP24_Regierung... 

Επιβεβαίωση ποινικής καταγγελίας:

https://www.dropbox.com/s/eaxsrwl2hyz6uk3/EB 589250Y946@efa.justiz.gv.at.pdf?dl=0Τα έγγραφα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα και χωρίς περαιτέρω αίτηση.

Το βάρος της απόδειξης για την καταγγελία φέρουν η Επιτροπή του Ιδρύματος Corona,( η επιτροπή διευθύνεται από δικηγόρους με εμπειρία σε δικαστικές διαφορές και απο τα μέσα Ιουλίου 2020, ερευνά σε ζωντανές συνεδρίες που διαρκούν αρκετές ώρες, για ποιούς λόγους οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις επέβαλαν άνευ προηγουμένου περιορισμούς στο πλαίσιο των γεγονότων του κοροναϊού και τις συνέπειες που είχαν και έχουν αυτοί οι περιορισμοί για τους ανθρώπους ), "Γιατροί για διευκρινίσεις"(Ärzte für Aufklärung-στην Ελλάδα, απο λάθος μετάφραση, γνωστοί ως "Γιατροί για την αλήθεια"), και τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στην έρευνα που διεξήχθη τους τελευταίους 9 μήνες. (190 ένορκες βεβαιώσεις).

Ποινική υπόθεση εναντίον του Sebastian Kurz, του Rudolf Anschober, του Karl Nehammer, του Alexander Van der Bellen και όλων των μελών του Εθνικού Συμβουλίου. λόγω παραβίασης των Νόμων §83, §84, §92 StGB, §105, 108, §146, 147, 148 StGB, §302 StGB, §307a StGB.


George Koukias

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger