-->

Νίκος Αντωνιάδης: ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ !! ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΣ ΜΕ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ .. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ;;; (βίντεο)

Νίκος Αντωνιάδης

ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ !!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Ο Ε.Ο.Δ.Υ.:

ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Ή ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΕ ΠΡΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΙΑ ;;

ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,

Π.Χ. ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΣ ΜΕ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ,

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ;;;

Μόλις πριν λίγες ώρες στο live μου στη σελίδα της συζύγου μου, έλεγα για το νοσοκομείο σας. Και ότι η εικόνα που έχω γι αυτό δεν έχει σχέση με τα 30 νοσοκομεία στα οποία έχει χρειαστεί να επέμβω επί ψευδοπανδημίας.

Από την ώρα εκείνη, και μιλάμε για δύσκολες βραδινές ώρες, έχω πάρει ήδη ένα email και ένα s.o.s. μήνυμα. Βασικά τρία, αφού μου έστειλε μηνύματα όλη η οικογένεια.

Το περιεχόμενο του email το αξιολογώ. Ευτυχώς κατέληξε καλά η ιστορία αυτή αλλά είναι γεγονός ότι τα πραγματικά περιστατικά παραπέμπουν ξεκάθαρα στο πρωτόκολλο. 

Τα s.o.s. δεν φαίνεται πως έχουν να κάνουν με το πρωτόκολλο. Είμαι όμως δυστυχώς, όχι εκ φύσεως αλλά εκ της εμπειρίας μου 27 ετών από την ποινική δικηγορία που ασκώ, πολλώ μάλλον στην εποχή της ψευδοπανδημίας, του ψευδοφονικού ιού, της λίστας και του πρωτοκόλλου, πολύ επιφυλακτικός και καχύποπτος. Κατά το "φύλαγε τα ρούχα σου να ...τα έχεις όλα", στη δική μου εκδοχή της λαϊκής ρήσης.

Έτσι, μαθαίνω ότι η γιαγιά μας εδώ είχε συμπτώματα του γνωστού και μη εξαιρετέου κόβιντ, βρέθηκε θετική στις 10 Φεβρουαρίου, τα συμπτώματα πέρασαν, αλλά η γυναίκα έπαθε αφυδάτωση και είναι κατάκοιτη. Και έπρεπε να έρθει σε σας. 

Στο τεστ που έκανε απλά "ανιχνεύτηκε " ο ιός. Αν κάνουμε διάφορα τεστ θα "ανιχνεύσουμε" χίλια δύο πράγματα. Δεν ξέρω, δικηγόρος είμαι, όχι γιατρός όπως μου λένε, αλλά λογικά δεν τα λέω όλα αυτά...;

Και επειδή ο ιός "ανιχνεύτηκε" δεν την δέχονται ιδιωτικές κλινικές. Κάκιστα. Αλλά ας το αφήσουμε. Ας αφήσουμε γενικά (προς το παρόν) τι δεν έχει γίνει που έπρεπε να έχει γίνει με ασθενείς με χίλια δύο σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν αντιμετωπίστηκαν, πόσα χειρουργεία δεν έγιναν που έπρεπε να γίνουν, στο όνομα της ψευδοπανδημίας.

Και ήρθε σε σας. Η οικογένειά της σας ζήτησε να τη συνοδεύει ένα μέλος της γιατί η γιαγιά είναι κατάκοιτη και χρειάζεται οπωσδήποτε στήριξη, πρακτικά και ψυχολογικά.

Και τους είπατε όχι. Επειδή δεν είναι σίγουρο ότι δεν μεταδίδει. 

Δηλαδή, τόσο καιρό μαζί τους δεν ήταν...; Με ποιον ήταν; Με μένα;

Θα σας παρακαλούσα λοιπόν, αυτό που τους είπατε προφορικά να τους το γράψετε σε ένα χαρτί να το δημοσιεύσω, χωρίς εννοείται τα στοιχεία των γιατρών που θα το γράψουν, για να γνωρίζουμε και όλοι οι υπόλοιποι, επίσημα και εγγράφως, σήμερα, 25 Φεβρουαρίου 2021, τι τελικά ισχύει με την μεταδικότητα ενός ανθρώπου που βγήκε θετικός και νόσησε προ 15 ημερών.

Αλλιώς, αφήστε τους να είναι δίπλα της. 

Μου αρκεί.

Θα μπορούσε να είναι η δική σας γιαγιά.

Τι θα κάνατε τότε...;
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger