-->

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ: Τους ξεγέλασαν… Βίντεο-ντοκουμέντο με την υπερδομή στη Σάμο - Λέμε ΟΧΙ στο έγκλημα!

Με ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ δημοσιεύει βίντεο από την υπερδομή μεταναστών που κατασκευάζεται στη Σάμο και που προτείνεται να κατασκευαστεί στη Χίο, αλλά και στον Έβρο, μετατρέποντας την Ελλάδα σε χώρα εγκλωβισμού και τα σύνορα σε «πάρκινγκ» χιλιάδων μεταναστών.  

Η σχετική ανάρτηση:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΔΟΜΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟ. Ποιοι προτείνουν την καταστροφή ΚΑΙ της Χίου; Λέμε ΟΧΙ στο ΕΓΚΛΗΜΑ
Τους ξεγέλασαν. Δείτε την Υπερδομή που φτιάχνουν στη Σάμο, αντί για δομή των 1.200. Χρησιμοποιώντας την απαράδεκτη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Βαθύ, έπειτα από 8 απορριπτικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πήραν, μετά από πολλές πιέσεις και κατά πλειοψηφία, το πράσινο φως για δομή 1.200 θέσεων. Και ενώ κατασκευάζουν τις 1.200 θέσεις, φτιάχνουν ακριβώς δίπλα, αγνώστου αριθμού νέες δομές χιλιάδων θέσεων.
Ακόμη και το 1500 + 600 + ΠΡΟΚΕΚΑ που παρουσίασε ο Υπουργός Μετανάστευσης για τη Σάμο φαίνεται ελάχιστο μπροστά στην θέα της τεράστιας πόλης μεταναστών που κατασκευάζουν.
240+ στρέμματα στη Σάμο, 240+ στρέμματα και στη Χίο. Εκβιαστικά διλήμματα στη Σάμο, εκβιαστικά διλήμματα και στη Χίο. Εξαπάτηση και διασπορά διχόνοιας στη Σάμο. Εξαπάτηση και διασπορά διχόνοιας στη Χίο.
Ο ίδιος σκηνοθέτης, παρόμοια φερέφωνα, ο ίδιος στόχος: Τα νησιά να γίνουν πάρκινγκ μεταναστών.
Λέμε ΟΧΙ στο έγκλημα!ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger