-->

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλίμα σύγκρουσης από την Άγκυρα: ''Ελληνικά F-16 πέταξαν πάνω από το Τσεσμέ & εξαπέλυσαν θερμοβολίδες'' (upd)

Διαψεύδουν ελληνικές στρατιωτικές πηγές

(upd) ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE NEMESIS HD: ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ

Όλα δείχνουν πλέον πως οι Τούρκοι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα. Στόχος ένας και μοναδικός, να οδηγηθούν οι δύο χώρες σε ένα ''θερμό'' επεισόδιο.

Οι Τούρκοι βέβαια φοβούνται έναν ολοκληρωτικό πόλεμο, καθώς γνωρίζουν πως θα ηττηθούν από τις Ελληνικές ΕΔ. Έτσι θέλουν να μας οδηγήσουν στο ''τραπέζι'' του διαλόγου για να δημιουργηθούν τετελεσμένα.

Έτσι λοιπόν, θέλοντας να οδηγήσουν στο ''κόκκινο'' την ένταση, τα ερντογανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ''για... ''παρενόχληση'' του ''Τσεσμέ'' από ελληνικά F-16''.     

Τι ακριβώς αναφέρουν:   

''Τέσσερα F-16 που ανήκουν στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία παρενόχλησαν το πλοίο «Τσεσμέ», που πραγματοποιεί επιστημονικές και τεχνικές έρευνες σε διεθνή ύδατα στον Βόρειο Αιγαίο.Τα ελληνικά μαχητικά πέταξαν πάνω από το τουρκικό πλοίο σε υψόμετρο 1.000 μέτρων, ενώ μάλιστα αναφέρουν πως έγινε άφεση αερόφυλλων (Flares)''

Τις τουρκικές διαρροές και τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου διαψεύδουν κατηγορηματικά ελληνικές στρατιωτικές πηγές, που αναφέρουν ότι στην περιοχή υπάρχουν μεν μαχητικά F-16, αλλά ουδέποτε πέρασαν σε χαμηλό ύψος πάνω από το «Τσεσμέ» και πολύ περισσότερο ουδέποτε πέταξαν «αερόφυλλα».

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger