-->

Τελικά, τις πόρτες των εκκλησιών θα τις ανοίξει ……ο Σεισμός;; (upd)(upd) Σείεται η Κεντρική Ελλάδα: Καταιγισμός μετασεισμών 5 Ρίχτερ - «Ισοπεδώθηκαν» ναοί και κτήρια! (φώτο)

Η πρόσοψη του ναού του Αγ. Νικολάου

Τελικά, τις πόρτες των εκκλησιών, των σπιτιών,των μαγαζιών θα τις ανοίξει ……ο Σεισμός;; Όλη η χώρα χορεύει σε ρυθμούς πολλών Ρίχτερ λίγο πριν το σκληρότερο lockdown!!! Για 2η συνεχόμενο Τριώδιο και Σαρακοστή οι ναοί σφραγίστηκαν.Νέο απαγορευμένο Πάσχα. Η πρόσοψη του ναού του Αγ. Νικολάου με το ενδεικτικό τοπωνύμιο Κουτσοχερου στη Λάρισα σωριάστηκε. Άρατε πύλας … και οι λίθοι κεκράξωνται. …Η χώρα σείεται από συνεχή Ρίχτερ απανωτοί σεισμοί.Σεισμός μεγέθους 6,3 με επίκεντρο στα 15 χλμ. από Ελασσόνα σημειώθηκε στις 12:16 μ.μ. σύμφωνα με το U.S. Geological Survey αλλά και το Γερμανικό σεισμολογικό ινστιτούτο.

Πλήρης Αμετανοησία.. 2ο Πάσχα απαγορευμένο..Και οι ναοί σωριάζονται σαν πούπουλα….. Τα μάνταλα βροντοβολούν στις σφραγισμένες πόρτες του lockdown…..Μέχρι και η φύση εναντιώνεται στο lockdownΑγώνας δρόμου να προλάβουν την παραδοσιακή γιορτή της Τσικνοπέμπτης που σχετίζεται με την προπασχάλια περίοδο. Να μην γιορτάσει ο ραγιάς να χάσει την αίσθηση του χρόνου ο έγκλειστος.. Γιατί οι γιορτές είναι οι σηματοδότες του χρόνου...Αποχριστιανοποίηση πλήρης. Απαγόρευση της Τσικνοπέμπτης, …φοβούνται ως και την τσίκνα μην θυμίσει Χριστό στο ραγιά.. φοβούνται ως και τούτη την άνοιξη που ευωδιάζει μπαρούτι μοσχολίβανο του έθνους....

όσο για το ρωμαίικο κρυφά ψηφιακά σχολειά για τα παιδιά…για την ακρίβεια κρυπτοσχολεία όπως το κρυπτονόμισμα που ετοιμάζουν.

Image

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6 Ρίχτερ σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Λάρισας και 21 χιλιομέτρων από την Ελασσόνα με εστιακό βάθος 10χλμ σύμφωνα με το ελληνικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ήταν στα δέκα χιλιόμετρα, ενώ ακολούθησαν αρχικά τρεις μετασεισμοί εντάσεως 4,6 Ρίχτερ (στις 12.19), 4,2 Ρίχτερ (στις 12.26) και 4,9 Ρίχτερ (στις 12.34). Ενώ στις σεισμός μεγέθους 5.1 με επίκεντρο 19 km Δυτικά της Λάρισας που έγινε και πάλι αισθητός ως και στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε περίπου μια ώρα αργότερα από τον πρώτο. Σύμφωνα με πρόκειται για σεισμό της τάξης των 5.3 που σημειώθηκε 7χλμ ΝΔ του Τυρνάβου.Συνεχείς μετασεισμικές δονήσεις πάνω από 4.00.

Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας ενώ γενικότερα έγινε αισθητός σε σχεδόν όλη την Ελλάδα, από την Καλαμάτα και την Αττική έως τη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι πολίτες της Λάρισας, Ελασσόνας και των Τρικάλων βγήκαν στους δρόμους. 

Image

dimpenews.comΜπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger