-->

„Mάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος“

„Mάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος“,

διέταξε στο Ιάσιο ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας στις 24 Φεβρουαρίου 1821. Μια διαταγή που ισχύει ακόμη, όσο υπάρχουν Έλληνες, που αγαπούν την Πατρίδα και είναι αποφασισμένοι να την υπερασπιστούν έως τελευταίας ρανίδος! Μια διαταγή, που παραμένει πάντα επίκαιρη, ειδικά σε δύσκολους καιρούς!

Πάνε 11 χρόνια από την ημέρα που τα παιδιά των δοσιλόγων της κατοχής παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους αιώνιους εχθρούς της, μάλλον για να εξοφλήσουν, με το αζημίωτο, τα γραμμάτια των πατεράδων τους! Ένα καθεστώς στυγνής κατοχής, που κρατούσε τους τύπους έως την ημέρα, που εξελέγη πρωθυπουργός ο υιός του αποστάτη, Κων. Μητσοτάκη, οπότε έπεσαν οι μάσκες και φάνηκε το αληθινό πρόσωπο μιας ναζιστικής χούντας, με ένα κράτος χιτλερικών προδιαγραφών, που θυμίζει βόθρο, που υπερχείλησε!

Έντεκα χρόνια παρακμής και προδοσίας, όπου μεγαλούργησαν οι γενίτσαροι και οι κοτζαμπάσηδες. Γελούν οι ξένοι δικαστές με τις αποφάσεις των Ελλήνων συναδέλφων τους, που έκριναν ότι ήταν νόμιμα όσα εγκλήματα διαπράχθηκαν επ’ ονόματι των μνημονίων και της «πανδημίας»! Γελούν οι εχθροί της Ελλάδος με τα χάλια της ηγεσίας των Ε.Δ, που ξέρει μόνο τη σημαία να υποστέλλει και να το βάζει στα πόδια, όταν επελαύνει ο εχθρός! Ένα σίχαμα και οι πραιτωριανοί, που δεν χάνουν ευκαιρία για να αποδείξουν ότι είναι εφάμιλλοι σε κτηνωδία και βαρβαρότητα με τους φρουρούς του Auschwitz!

Ποιός Έλληνας αισθάνεται σήμερα «Ελεύθερος», όταν νοιώθει τη Γερμανική μπότα να τον πατά στο σβέρκο κατά τον ίδιο τρόπο, που το βίωσαν οι παππούδες μας την περίοδο 1941-44; Ποιός άραγε πιστεύει ότι θα απελευθερωθεί η Πατρίδα, μόλις ιδρύσει κόμμα και συμμετάσχει σε νόθες εκλογές; Πρώτα λευτερώνουν, όλοι οι λεβέντες μαζί, την Πατρίδα και μετά βάζουν υποψηφιότητα για ένα στασίδι στη Βουλή ....!

Η Ελλάς κινδυνεύει! Έχει πέσει στα χέρια ασυνείδητων απατεώνων, εθνομηδενιστών, παιδοφίλων και σωματεμπόρων παιδιών, που λυμαίνονται την χώρα! Ποιός θα τους σταματήσει; Θα επιτρέψουμε να ‘χει το Αιγαίο, η Κύπρος ή η Θράκη την μοίρα της Μακεδονίας; Πώς και πότε θα ανατραπεί ο βίαιος εποικισμός της χώρας ή (και) θα αντιμετωπιστεί η πείνα που γονάτισε το 70% του Ελληνικού λαού; Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες αλλά «Ελλάδα είναι οι Έλληνες» και γι’ αυτό προσπαθεί η Γερμανία να τους εξοντώσει!

13 μήνες τώρα παραμένει ο Έλληνας σε κατ’ οίκον περιορισμό, επειδή οι α.α. συμμορίες «προστατεύουν» την υγεία του. Μια προστασία που δεν προβλέπει την χρήση φαρμάκων, επειδή κοστίζουν αλλά lockdown, γιατροσόφια, αστυνομικά μέτρα, απαγόρευση της Ορθοδοξίας, της εργασίας, της άθλησης, του ψαρέματος και επιβολή προστίμων. Έπ’ ονόματι του Covid-19 και του εμβολίου χάθηκαν δεκάδες χιλιάδες ζωές από άλλες ασθένειες, καταστράφηκαν 2,0 εκατ. θέσεις εργασίας, πτώχευσαν 400 χιλιάδες επιχειρήσεις και αυξήθηκαν οι αναλφάβητοι με πτυχίο κατά 500.000. ..... και όλα αυτά για να μην πάρει είδηση ο κόσμος, ότι ο υιός του αποστάτη ξεπούλησε την μισή Ελλάδα και έκτισε 53 μουσουλμανικές πόλεις, δίχως να πέσει μπαλωθιά!

200 χρόνια μετά την Επανάσταση του ‘21 ήρθε η ώρα να εκτελέσουμε την διαταγή του Αλέξ. Υψηλάντη και να απελευθερώσουμε την Πατρίδα από τους Γερμανούς, τa σκουλήκια και τα τζάκια, να εφαρμόσουμε το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, που είναι σύμφωνοι με αυτό, να εγγυηθούμε στους γενοκτόνους, στους εγκληματίες πολέμου, στους επίορκους, στους προδότες και στους κλέφτες, που διέπρεψαν τα τελευταία 47 έτη, μια δίκαιη δίκη, να επαναξιολογήσουμε τους φίλους, τους εχθρούς και τους συμμάχους και να επανιδρύσουμε το κράτος και τους θεσμούς του. Έχουμε το όραμα, το πρόγραμμα, τα κεφάλαια, τον τρόπο και τους ανθρώπους, που θα το υλοποιήσουν!

Ας προτάξουμε λοιπόν τα στήθη στον εχθρό, για να δούμε τι σόϊ λεβέντης είναι και πώς θα αντιμετωπίσει τους άοπλους πολίτες. Έλληνας πάντως και πατριώτης δεν θα ‘ναι ποτέ, ούτε στα μάτια της μάνας, που τον γέννησε!

Καλή Λευτεριά και καλή Ανάσταση.

Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε!


Πάνος Γιαννακουλόπουλος 


Νέα Φιλική Εταιρεία


Υ.Γ.: Η Χούντα Μητσοτάκη απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση του λινκ, που αντιστοιχεί στον ιστότοπο της Νέας Φιλικής Εταιρείας, στο διαδίκτυο πλην Google /Twitter. Φροντίστε, αν συμφωνείτε με το σκοπό και το περιεχόμενο, να διαδωθεί με κάθε τρόπο το κείμενο στους φίλους Σας και μέσω αυτών, στους δικούς τους. Σας ευχαριστούμε!


nea-filiki-eteria

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger