-->

Πύρινος Λόγιος : Οµοφυλοφιλία : Το 4ο Βήµα πριν την οριστική και δίχως επιστροφή Υποταγή! (Σέ κατεύθυναν νά “τούς” λατρεύεις τόν σατανά)


Πύρινος Λόγιος : Οµοφυλοφιλία : Το 4ο Βήµα πριν την οριστική και δίχως επιστροφή Υποταγή!

«Το κείμενο που ακολουθεί, είναι η άποψη του αρθρογράφου, καθηγητού κυρίου Χρυσολωρά και δεν αποτελεί κατ’ ανάγκην και άποψη του ιστολογίου. Όποιος θεωρεί πως θίγεται από αυτό ή ότι ο κύριος Χρυσολωράς θίγει με τις απόψεις του ομάδες ή κοινωνικούς φορείς, παρακαλείται να αποτανθεί μέσω email στον ίδιο. Η ταχυδρομική του διεύθυνση, είναι γραμμένη στο τέλος του κειμένου.
Ο ιστότοπος «Τρικλοποδιά» είναι φορέας πολλών και μερικές φορές αντικρουόμενων απόψεων, οι οποίες και δεν αποτελούν απόψεις των ιδιοκτητών του.»

Η οµοφυλοφιλία, δεν είναι κάτι καινούργιο ή νεωτερίστικο που εµφανίστηκε ως…η νέα µόδα στη σηµερινή κοινωνία. Προϋπήρχε. Και η «ηλικία» της είναι πολύ µεγάλη, σχεδόν από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισµού. Συµβαίνει σε όλα τα θηλαστικά, για να είµαστε ακριβείς.

Πολλές φορές παρατηρούµε οµοφυλοφιλικές συνευρέσεις τόσο στα οικοδίαιτα ζώα, όσο και στα άγρια. Δεν συµβαίνει όµως…στα ερπετά και στα έντοµα! Γιατί άραγε; Τι ακριβώς θέλει να µας…πεί ο Δηµιουργός µας µε αυτό; Ή µήπως…δεν θέλει να µας πεί απολύτως τίποτε και ότι όλα είναι…δουλειά του Ανοµολόγητου; Κι εν πάσει περιπτώσει, γιατί ο άνθρωπος «παραβαίνει» τη φύση του µέσω µιας τέτοιας διαδικασίας;

Ποιός τον ώθησε εκεί; Ποιοί τον έσπρωξαν να θεοποιήσει ένα πάθος και να το κάνει τρόπο ζωής;

Πατήστε ΕΔΩ να διαβάσετε το άρθρο

Οµοφυλοφιλία : Το 4ο Βήµα πριν την οριστική και δίχως επιστροφή Υποταγή!


katohika.gr


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger