-->

Στα πρόθυρα παγκόσμια σύρραξης: Συνεχίζονται οι απελάσεις διπλωμάτων – πολεμικό χάος στη Μαύρη Θάλασσα

Απανωτά διπλωματικά χτυπήματα, επικίνδυνη συσσώρευση δυνάμεων

Το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών κάλεσε τον Βούλγαρο πρέσβη στην Μόσχα και απαίτησε να εγκαταλείψουν το έδαφος της Ρωσίας δύο Βούλγαροι διπλωμάτες εντός 72 ωρών. Είχε προηγηθεί η απέλαση δύο ρώσων διπλωματικών υπαλλήλων από την Σόφια με απόφαση της βουλγαρικής κυβέρνησης.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε το θερμό επεισόδιο μεταξύ Τσεχίας και Ρωσίας, με 20 διπλωμάτες να απελαύνονται εκατέρωθεν.

Μόλις χθες το newsbreak.gr αποκάλυψε το περίεργο μήνυμα της στρατιωτικής διοίκησης του Πενταγώνου με την οποία έκανε λόγο για το ενδεχόμενο πυρηνικής σύρραξης, σε μία κλιμάκωση η οποία δεν θα είναι ούτε γραμμική, ούτε προβλέψιμη!

Το τελευταίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Διότι δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ρώσο ομόλογό του και είχε υποστηρίξει ότι η Αμερική επιθυμεί μία σχέση με την Ρωσία η οποία θα είναι «γραμμική και προβλέψιμη»!

Βγαίνει λοιπόν άμεσα το βαθύ κράτος, τα λεγόμενα γεράκια του Πενταγώνου και ακυρώνουν την ρητορική του συμβούλου εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, αντιστρέφοντας την. Δηλαδή το βαθύ κράτος της στρατιωτικής ηγεσίας, ακυρώνει τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας.

Οι Βρετανοί στέλνουν δυνάμεις στη Μαύρη Θάλασσα παρά την απόφαση των ΗΠΑ να ακυρώσει την αποστολή δύο πολεμικών σκαφών στην περιοχή.

Μακάρι να βγούμε ψεύτες. Αλλά αυτά τα φαινόμενα είναι εξαιρετικά ανησυχητικά.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger