-->

Η απάτη της ρύθμισης των τεστ PCR: Πως εκτοξεύεται ο αριθμός των “κρουσμάτων” Τι δεν καταλαβαίνεις..;;

 


Η απάτη της ρύθμισης των τεστ PCR: Πως εκτοξεύεται ο αριθμός των “κρουσμάτων”

Δημήτρης Γάκης: Χειρουργός μεταμοσχεύσεων και πρώην Διοικητής ΑΧΕΠΑ:

Η κυβέρνηση λέει ότι για να τελειώνουμε με τα μέτρα και με τα Lockdown απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πέσουν τα κρούσματα… ξέρετε πόσο εύκολο είναι αυτό;

Αν γυρίσουμε απλά το κουμπί τής PCR από εκεί που το έχουν ρυθμίσει στους 45 κύκλους και το πάμε στους 30, τα κρούσματα αυτομάτως από 800 θα πέσουν στα 200 και θα αφορούν ανθρώπους που πραγματικά έχουν ιικό φορτίο.

H σωστή ρύθμιση τής PCR είναι μέχρι 30 κύκλους, δηλαδή ενισχύει το δείγμα που εξετάζει, 2 φορές εις την 30ήν δύναμη.

Αυτοί όμως ρύθμισαν την PCR στο τρομακτικό νούμερο των 45 κύκλων ενισχύοντας το δείγμα πάνω από 35 τρισεκατομμύρια φορές. 

Με μια τέτοια τρομακτική ρύθμιση πιάνεις και τη γρίπη και τους άλλους τέσσερις κορονοϊούς αλλά και σκουπίδια γενετικού υλικού από κύτταρα που έχουν καταστραφεί και οδηγούνται προς αποδόμηση, δίνοντας θετικά αποτελέσματα εκεί που δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό ενδιαφέρον… γι’ αυτό άλλωστε εφέτος έχουν εξαφανιστεί εντελώς η γρίπη και οι άλλοι κορονοϊοί… διότι καταγράφονται όλοι ως Covid-19.

Αααα! Γι’ αυτό δεν παίζει γρίπη ???
Αααα! Δηλαδή πειράζεις το κουμπί του PCR και σου δίνει ο,τι ζητήσεις? Μαγεία!
Ααααα, ώστε αυτό ήταν το με και από κοβιντ που έλεγε εκείνος ο γιατρός, που λέγανε ότι έχει μετοχές στην Τζόνσον εντ Τζόνσον και έχει για χόμπι να ψελνει?
Αααα, ή λόμπι ή χόμπι, που λεγε ο Κορνήλιος!

Από Γιάννης Ναστούλης 

Αλήθεια πως ξέρουμε ότι όσοι φέρονται ως έχοντες covid όντως έχουν covid; Ακόμα περισσότερο πως ξέρουμε ότι όσοι φέρονται να έχουν πεθάνει από/με covid είχαν όντως covid;

Το ξέρουμε επειδή μας το λέει το pcr testαν όμως το pcr test έχει ρυθμιστεί έτσι που να βγάζει θετικούς πολύ περισσότερους από όσους όντως έχουν covid τότε όλη η ιστορία της “πανδημίας” είναι αν όχι μια μεγάλη απάτη, σίγουρα σκόπιμα υπερεκτιμημένη.

Δεν θα εξετάσουμε τώρα τον λόγο, ας δεχθούμε (με πολύ ζόρι) ότι αυτό έγινε από αγαθές προθέσεις, σε μια προσπάθεια να προφυλάξει όσο το δυνατόν περισσότερο, υπερεκτίμηση όμως δεν παύει να υπάρχει.

Τί σκ@τά εξέταση είναι δηλαδή αυτό το pcr που ενώ έχει τη δυνατότητα ποσοτικοποίησης, να μας δηλώσει δηλαδή το ΒΑΘΜΟ της θετικότητος ανάλογα με τον κύκλο στον οποίον αυτή ανευρίσκεται, το αποφεύγει;

Όταν κάποιος έχει ουρολοίμωξη δεν είναι μετρήσιμο το ΠΟΣΟ, πόσα λευκά στα ούρα, πόσοι μικροοργανισμοί; Όταν κάποιος έχει υπέρτασησάκχαρο, ακόμα και κακοήθεια δεν ταξινομείται ο βαθμός εκάστου;

Η Covid τι διάολο αρρώστια είναι δηλαδή που ή την έχεις ή δεν την έχεις;

Ο Θωμαΐδης πως μετράει το βαθμό της θετικότητας στα λύματα, την θετικότητα εκάστου ατόμου δεν θα έπρεπε να την υπολογίζουμε, για τον ίδιον, τους συγγενείς του, τους θεράποντες γιατρούς;

Κι επειδή είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν διάφοροι φανατικοί της “επιστήμης” και του “μετώπου της λογικής” οι οποίοι φοβούμενοι μην τυχόν χαρακτηρισθούν “ψεκασμένοι” θα πουν “Μα ποιός να το κάνει αυτό; Μην λέτε υπερβολές δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!” έχω πρόχειρα δεκάδες κέντρα που κερδίζουν από αυτά που ζει σήμερα ο πλανήτης.

Είναι:

1. Η Κίνα η οποία εξάγει πλέον πολιτισμό και πολιτική κι από κράτος παρίας έχει γίνει κράτος πρότυπο που θαυμάζεται για την επιτυχία του, χώρια ότι όταν όλοι οι άλλοι είχαν ύφεση το 2020 αυτή είχε ανάπτυξη.

2. Ο Π.Ο.Υ. που από ένας ασήμαντος οργανισμός στο περιθώριο τη διεθνούς προσοχής έγινε το επίκεντρό της, το καθημερινό σημείο αναφοράς.

3. Οι φαρμακευτικές που βγάζουν τα εμβόλια (δεν νομίζω ότι χρειάζεται εξηγήσεις).

4. Οι διάφοροι πολυεκατομμυριούχοι διεθνώς που με την “υγειονομική κρίση” βρήκαν την ευκαιρία να γίνουν όχι μόνο πλουσιότεροι αλλά κυρίως ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ! Γκεήτς, Μπέζος, Ζάκερμπεργκ, Μασκ κλπ, διότι η ουσία δεν είναι μόνο το να είσαι εσύ πάμπλουτος, είναι (κυρίως) το να είναι κι οι άλλοι όλοι ΦΤΩΧΟΙ και να εξαρτάται η επιβίωσή τους από εσένα, όπως συνέβαινε με τους μεσαιωνικούς άρχοντες.

5. Το χρηματιστηριακό κεφάλαιο το οποίο γνωρίζοντας τί επρόκειτο να συμβεί απεκόμισε τεράστια κέρδη αναδιαρθώνοντας εγκαίρως το χαρτοφυλάκιό του.

6. Οι κυβερνήσεις των χωρών της Ε.Ε. που βρήκαν μια μοναδική ευκαιρία να το “ρίξουν έξω” οικονομικά απεμπολώντας την δημοσιονομική πειθαρχία που η ίδια η Ε.Ε. επέβαλε μέχρι τότε στα κράτη μέλη της, αλλά τους είχε πέσει πολύ στενός κορσές και βρήκαν έτσι την ευκαιρία για νόμιμη διασπάθιση δημοσίου χρήματος προς όφελος ημετέρων και εαυτών βεβαίως, διασπάθιση που θα αποπληρωθεί από τους πολίτες αύριο φυσικά.

7. Η πολεμική βιομηχανία των ΗΠΑ που ξεφορτώθηκε τον Τραμπ ο οποίος είχε την απερισκεψία να μην έχει κάνει ούτε έναν πόλεμο στα 4 χρόνια της θητείας του.
κλπ…

Μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο να απαριθμώ κερδισμένους από την τεχνητή κρίση, χαμένοι είμαστε όλοι οι άλλοι!

Οπότε όχι να ανεχόμαστε να μας χαρακτηρίζουν “ψεκασμένους” οι σανοφάγοι και τα λαμόγια που τους δουλεύουν και τους ταΐζουν το σανό, πάει πολύ!

Από Ιωάννης Πάλμος

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

H PCR είναι μία ποιοτική τεχνική… σου λέει αν έχεις ή δεν έχεις κορονοϊό χωρίς να σου πει στους πόσους κύκλους βρέθηκε το ιικό σου φορτίο. Όμως αν χτυπήσει στους 6-10 κύκλους αμέσως μόλις βάλεις το δείγμα, αυτό σημαίνει ότι έχεις μεγάλο ιικό φορτίο.

  • Αν χτυπήσει στους 30 κύκλους σημαίνει ότι έχεις μερικές χιλιάδες μόνο ιικά σωματίδια, άρα δεν μεταδίδεις, δεν κινδυνεύεις, τράβα σπίτι σου.
  • Αν χτυπήσει στους 35 κύκλους σημαίνει ότι έχεις ένα και μοναδικό σωματίδιο, που όχι μόνο δεν μπορεί να μεταδόσεις αλλά ούτε καν μπορεί να καλλιεργηθεί εργαστηριακά, με λίγα λόγια δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Φανταστείτε τι ανιχνεύουν στους 45 κύκλους λοιπόν που έχουν ρυθμίσει σήμερα τα τεστ αυτά.

Σύμφωνα δε, με την παρακάτω έρευνα:

“It can be observed that at Ct = 25, up to 70% of patients remain positive in culture and that at Ct = 30 this value drops to 20%. At Ct = 35, the value we used to report a positive result for PCR, <3% of cultures are positive”
Στην Ελλάδα βέβαια κάνουμε 40. 2^5 πάνω από 35 και 2^10 πάνω από 30.

https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciaa1491/5912603 

Δείτε ακόμη: Lancet: Η PCR ΔΕΝ είναι κατάλληλη μέθοδος αναφοράς για παρακολούθηση 

Φαρσαλινός: Τι σημαίνουν τα θετικά τεστ για κοροναϊό και τι οι όροι κρούσμα, φορέας, ασυμπτωματικός, προσυμπτωματικός 

Λινού: Κάναμε λάθος-Κλείσαμε τους ανθρώπους μέσα και αυξήσαμε τη διασπορά

Τέξας~Δυο εβδομάδες με άρση μέτρων και τα κρούσματα μειώνονται   

Γουργουλιάνης: Παραπλανητικός ο τρόπος μέτρησης των κρουσμάτων

Π.Ο.Υ: Χειρότερες οι ψυχολογικές επιπτώσεις των lockdown-μέτρων από του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου 

Covid-19: Χρειάζονται θεραπευτικά μέτρα-Τα υπόλοιπα είναι πολιτική, δεν είναι επιστήμη 

Κοτανίδου: «Λάθος αποφάσεις παίρνει η Επιτροπή λοιμωξιολόγων»-Γιατί, λοιπόν, ΔΕΝ παραιτούνται;

Νοσοκομείο «Αγία Όλγα»: Παραίτηση «κόλαφος» του διευθυντή παθολογικού τομέα – Τι καταγγέλλει  

«Εποχική γρίπη ο κοροναϊός» λέει το JAMA–Καταρρέει ο «μύθος» των lockdown 

Lockdown: Ακραία συνταγή «επιτυχίας» ή μια έμμεση ομολογία αποτυχίας;

Κ.Γουργουλιάνης: Λαμβάνονται αποφάσεις με λάθος στοιχεία από τον ΕΟΔΥ  


Πηγή: https://www.proionta-tis-fisis.com/i-apati-tis-rythmisis-ton-test-pcr-pos-ektoxevetai-o-arithmos-ton-krousmaton/#.YH8URos-bKs.facebook

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger