-->

Ψήφισμα 2361 του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο εμβολιασμός για τον Covid-19 ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός! (οι νεοταξίτες στην Ελλάδα ετοιμάζονται να παραβούν ακόμα και τα όσα θεσπίζει η νεοταξική Ευρωπ. Ενωση!!!!)Συμβούλιο της Ευρώπης 
 
Κοινοβουλευτική Συνέλευση
Εμβόλια Covid-19: ηθικά, νομικά και πρακτικά ζητήματα
 
Ψήφισμα 2361 (2021)  
 
7.3.1 Διασφαλίζει ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.  
 
7.3.2 Διασφαλίζει ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί.  
…  
 
7.5.2 χρησιμοποιεί πιστοποιητικά εμβολιασμού ΜΟΝΟ για τον καθορισμένο σκοπό παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, των πιθανών παρενεργειών και των ανεπιθύμητων ενεργειών.  
 
Συγγραφέας: Κοινοβουλευτική Συνέλευση  
 
Προέλευση Συζήτηση της συνέλευσης στις 27 Ιανουαρίου 2021 (5η συνεδρίαση) (βλ . Έγγρ. 15212, έκθεση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, εισηγήτρια: κα Jennifer De Temmerman). Κείμενο που εγκρίθηκε από τη Συνέλευση στις 27 Ιανουαρίου 2021 (5η συνεδρίαση).  
 
=====================  
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μην ξεχνάτε τα λόγια του Αγίου Παϊσίου....
Θα είναι ευγενικοί και θα παριστάνουν τους πολιτισμένους και τους δημοκράτες και θα λένε ότι όλα είναι προαιρετικά... 


koukfamily
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger