-->

Μαριέττα Γιαννάκου : «Απίθανες οργανώσεις και συμφέροντα με πολύ χρήμα» στηρίζουν τη συνεπιμέλεια... (Σόοοοπα..τώρα το καταλάβατε;)

Την έντονη διαφωνία της για διατάξεις του νομοσχέδιου για την συνεπιμέλεια εξέφρασε για άλλη μία φορά η Μαριέττα Γιαννάκου, αφήνοντας παράλληλα σοβαρές αιχμές για συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τον καταιγισμό διαφημίσεων υπέρ του νομοσχεδίου.

«Ήρθαν στην ακρόαση φορέων απίθανες οργανώσεις, υπήρξαν τρομερές διαφημίσεις υπέρ του νομοσχεδίου, που σημαίνει πολύ χρήμα» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, καταγγέλλοντας πως παραδοσιακές γυναικείες οργανώσεις δε συμμετείχαν στο διάλογο.

Η Μαριέττα Γιαννάκου τόνισε ότι το νομοσχέδιο δεν είναι πιστό στη σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών και στη σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, ενώ αφήνει υπαινιγμούς με το «εξίσου», όπως και με την υποχρεωτική αναφορά στο 1/3 του χρόνου, που θα φέρει περισσότερες συγκρούσεις μεταξύ των γονέων και προσφυγές στη Δικαιοσύνη.

«Δεν αμφισβητώ το δικαίωμα της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης να κάνει τροποποιήσεις στο Οικογενειακό Δίκαιο, όμως αυτές που γίνονται δεν ανταποκρίνονται στον στόχο που είναι να ικανοποιείται το συμφέρον του παιδιού».

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger