-->

ΟΙ ΑΝΕΛΠΙΔΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (βίντεο)

ΟΙ ΑΝΕΛΠΙΔΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Κι αφού “οι ειδικοί” μπορούν να παραλάσσουν την Ανάσταση τότε φυσικά και δεν θα ήταν πρέπον το Αγιο Φως να μείνει απαράλλαχτο, το οποίο πλέον είναι…καλά κατάλαβες, το μπόλι! Και μπήκαμε στην αρχή αυτού που πανηγυρίζουν σαν έξοδο αλλά δεν είναι τίποτ’άλλο από την προσπάθεια τους να στήσουν μια νέα εποχή αντανθρωπισμου μέσω σφραγίσματος, ελέγχων και περιορισμών ακόμα και στα πιο στοιχειώδη. Όπως και να’χει εμείς πρέπει να παραμένουμε πολύ μάχιμοι αρα απόλυτα υπακουοι για να μην εξαναγκάσουμε τον Κούλη να μας υποχρεώσει να εμβολιαστούμε. Γι’αυτό και ο τελευταίος μας έδωσε τελευταία διορία ως το Σεπτέμβριο να κάνουμε το εμβόλιο μια κι έξω πριν κάνουμε τα επόμενα.

 

https://odysee.com/oi-anelpides-yposxeseis-gia-mia-pseudaisthisi-eleutherias:f3cea1e15b40023a771f27f05f5152e677fa040a?src=embed

Αλλά μαζί με την εκτόξευση των τεστ τα οποία παρέχουν μια εξαιρετική αφορμή για να συντηρείται η εντυπωση ότι κυκλοφορεί ο ιός πρέπει να έχουμε και καινούρια επεισόδια, γιατί με τις ίδιες μεταλλάξεις όλη την ώρα χάνεται η ακροαματικότητα. Οπότε πλέον μετά το Χόλιγουντ συντονιστήκαμε στο Μπόλιγουντ της Ινδίας για τη νεα μετάλλαξη όπου τα περιπολικά εκτός από το να προστατεύουν αποστολές με εκτυπωμένα χαρτάκια υπερπολλαπλάσιας αξίας του κόστους παραγωγής τους τώρα ακολουθούν και τάνκερ με οξυγόνο! Να δεις που στο τέλος με οξυγόνο θα πληρώνει.

Παράλληλα εκτος του γενικότερου δελτίου θυμάτων αυτών των τρομερών σκευασμάτων εστιάσαμε στα χιλιάδες προβλήματα που έχουν καταγραφεί στα μάτια και στα γυναικολογικά, ζητήματα στα οποία λίγοι αναφέρονται περιοριζόμενοι στις θρομβώσεις. Κι ενώ πλέον δείχνουν και δηλώνουν Ποιός τους ενοχλεί πάνω από το κάθε τι, ομοίως κι εμεις ξέρουμε πως Αυτός είναι υπεράνω όλων πράγμα που συνεπάγεται ότι, όπως κι αν δείχνουν τα πράγματα εξωτερικά, ο δρόμος Του είναι ασφαλής.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Η Εκπομπή για απ’ευθείας κατέβασμα: https://odysee.com/$/download/oi-anelpides-yposxeseis-gia-mia-pseudaisthisi-eleutherias/f3cea1e15b40023a771f27f05f5152e677fa040a

Η Εκπομπή στο Brighteon: https://www.brighteon.com/1d145dba-6e10-41f3-87b6-9f63346c5bb4

Η Εκπομπή στο Rumble: https://rumble.com/vgh44h-27672353.html

Γκρουπ στο Telegram: https://t.me/joinchat/TfYwsWAbj53KKzel


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger