-->

Ο ΝΑΖΙ ΤΟΥ GREAT RESET ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ (ενεργεια/ιντερνετ/τραπεζες/υπηρεσιες)


Διάλυση-Ανασυγκρότηση της κοινωνίας, επανασχεδιασμός, ψηφιοποίηση των πάντων και ο οικονομικός Αρμαγεδώνας στο Great Reset. Αυτά είναι λόγια που ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Klaus Schwab, του αρέσει να χρησιμοποιεί. Ο πολυεκατομμυριούχος συμμετείχε επίσης στην πρόβλεψη της πανδημίας στο παιχνίδι προσομοίωσης - εμείς σαν επικριτές το αποκαλούμε προετοιμασία και επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας.

Τον Ιούλιο του προηγούμενου έτους, ο Schwab προειδοποίησε για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο (ενεργεια/ιντερνετ/τραπεζες/υπηρεσιες)  που θα μπορούσαν να παραλύσουν το τροφοδοτικό σύστημα. Ως αποτέλεσμα, οι αλυσίδες εφοδιασμού θα καταρρεύσουν και θα ξεσπάσει το χάος. Ούτε με μάσκες δεν θα μπορείτε να κάνετε ψώνια!!! Κάποιος θα μπορούσε σχεδόν να αντιληφθεί τα λόγια του ως απειλή, καθώς εξηγεί τι ακριβώς τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν ακολουθούσαν όλοι τις προτάσεις ιδέες του.

Στο βίντεο σε συνέδριο τον Ιούλιο του 2020, ο Schwab μιλάει χωρίς μάσκα για το πώς «όλοι γνωρίζουμε ότι το τρομακτικό σενάριο μιας μεγάλης κλίμακας επίθεσης στον κυβερνοχώρο θα μπορούσε να φέρει την ενέργεια, τις μεταφορές, τις νοσοκομειακές υπηρεσίες και την κοινωνία μας στο σύνολό της στο χάος. Από την άποψη αυτή, η κρίση του COVID-19 θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μικρή ανωμαλία σε σύγκριση με την επίθεση στον κυβερνοχώρο.

Αυτήν η προειδοποίηση στο παιχνίδι για την περαιτέρω προώθηση της ψηφιοποίησης, την οποία θεωρεί ως βασική απαίτηση για τη νέα παγκόσμια τάξη που υποστηρίζει ο Klaus Schwab παρουσιάζεται στο βίντεο με το κείμενο «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ» και την «Μεγάλη Επαναφορά» στο σενάριο. Δείτε πως παρουσιάζετε ο ίδιος στο βίντεο, ενώ ο κύριος ΝΑΖΙ Schwab φαίνεται να πιστεύει ότι μπορεί να δώσει εντολές σ' όλο τον κόσμο. Κανείς δεν τον επέλεξε ως ηγέτη των κρατών ή δεν δίνει σημασία στο τι χρειάζονται και αν επιζητούν οι λαοί από τιις ιδέες του. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο τον ακούνε διαχρονικά (όπως σας έχουμε δείξει και σε άλλα άρθρα) και ακολουθούν τις οδηγίες του. 

Είναι πολλά τα λεφτά φαίνεται και εμπλέκονται πολλοί και πολλές εταιρείες με τεράστια συμφέροντα.

Δείτε το βίιντεοΜπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger