-->

Μολυσμένο αίμα απο εμβολιασμένους στις Τράπεζες αίματος απο το τεχνητό mRNA. (Το βάζει στο μυαλό του αυτό κάποιος..;)


Σχόλιο από Secret Real Truth: Δηλαδή όποιος έκανε χειρουργική επέμβαση τους προηγούμενους μήνες και του χορηγήθηκε αίμα μπορεί να έχει στο αίμα του το mRNA και να μολύνει άλλους.... Αυτό το έχουν σκεφτεί πολλοί..;;; Αν μολύνουν και οδηγήσουν σε θάνατο άλλων ηθελημένα, τότε 10 χρόνια φυλακή σύμφωνα με τον Νέο νόμο..! Λόγω αγνοίας λογικά τα μισά. Και όσο πάει γίνετε "καλύτερο" εκεί που μας έχουν μπλέξει, δυστυχώς.
 
Eμβολιασμενοι με τον τεχνητό ιό αφήνονται σε ολη την Χωρα να δίνουν αίμα και εχει μολυνθεί με τα συστατικά του εμβολίου το αιμα για οσους θα το χρειαστούν..Μιλάμε για Σατανάδες που απο καθε τρυπιά προσπαθούν να εμβολιάσουν με το αίμα ανυποψίαστους πολίτες που θα το χρειαστούν.
.
Το τελευταίο διάστημα που τρέχει ενα πογκρόμ εμβολιασμών με τις φολες του τεχνητού mRNA παράλληλα υπάρχει σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα κομματική προτροπή σε επίπεδο Δήμων κ.α με προτροπή ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και εχουν οργανωθεί ομαδικές εθελοντικές αιμοδοσίες  με πρωτοφανή συμμετοχή κυρίως εμβολιασμένων δηθεν οτι βοηθούν τον συνάνθρωπο τους που θα το χρειαστεί.
Έτσι γέμισαν οι Τράπεζες αίματος, με αίμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA, ώστε να διευκολυνθεί γρήγορα η διασπορά της μόλυνσης, σε όσους ανυποψίαστους βρεθούν στην ανάγκη να χρειαστούν αιμα, και να επιτευχθεί η γενετική τροποποίηση τους εν άγνοια τους αν και δεν εμβολιαστηκαν.
Η Κυβέρνηση με την σύριγγα στο χερι κυνηγά τον πολίτη τον εκβιάζει για το εμβόλιο και σαν φίδια φαρμακερά σπρώχνουν τις αιμοδοσίες για να μπει μολυσμένο αίμα και να μπολιάσει κοσμο εν αγνοία του..
*Την μόλυνση μας επιβεβαιώνει ο πρώην  Επιθεωρητής Υγείας ..κ.Ιακωβος Τίγκας με ανάρτηση του .

Το Εθνικο Κέντρο αιμοδοσίας για τους εμβολιασμούς αναφέρει τα παρακάτω:

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), κίνδυνος για έναν άνθρωπο που κάνει μετάγγιση θα μπορούσε να προκύψει αν ο αιμοδότης είχε κάνει εμβόλιο με ζώντες μικροοργανισμούς. Για να αποφευχθεί αυτό, η αιμοληψία θα έπρεπε να γίνει τουλάχιστον 4 εβδομάδες μετά το εμβόλιο. Στο μεσοδιάστημα θα έπρεπε να έχει επουλωθεί πλήρως και το σημείο της έγχυσης του εμβολίου.

Εν τούτοις, αν το εμβόλιο περιέχει αδρανοποιημένο ή μη ζώντα μικροοργανισμό, αιμοληψία μπορεί να γίνει αμέσως. Αρκεί ο αιμοδότης να αισθάνεται καλά. Αν έχει ήπιες αντιδράσεις στο εμβόλιο, μπορεί να δώσει αίμα όταν περάσουν 7 ημέρες από την υποχώρησή τους.

Η απόφαση για την αποδοχή ή απόρριψη ενός αιμοδότη επαφίεται στην κρίση του υπεύθυνου προσωπικού κάθε υπηρεσίας αιμοδοσίας ξεχωριστά


Πηγή: https://amazonios.net/molysmeno-aima-apo-emvoliasmenoys-stis-trapezes-aimatos-apo-to-technito-mrna/


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger