-->

Κλάους Σβαμπ: "δεν θα έχετε τίποτα, αλλά θα είστε ευτυχισμένοι", κάτι ξέρει προφανώς για να δηλώνει κατηγορηματικά ότι "δεν θα έχουμε περιουσία, δεν θα έχουμε το αποτέλεσμα της εργασίας μας και των οικονομιών μας, δηλαδή κανένα περιουσιακό στοιχείο, αλλα, θα είμαστε ευτυχισμενοι!

Ο Γερμανός πρόεδρος του World Economic Forum Klaus Schwab έγραψε αυτό το βιβλίο (" Covid-19 η μεγάλη επανεκκίνηση") λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της πανδημίας από τον ΠΟΥ (μόλις τρεις μήνες μετά, τον Ιούνιο του 2020 - ποτε πρόλαβε και το σκέφτηκε, ποτε έγραψε το προσχέδιο, ποτε έγινε η επιμέλεια του βιβλίου, διορθώσεις, το format, σχεδιασμός για εξώφυλλο/οπισθόφυλλο, είναι άξιο απορίας μιλάμε για ρεκόρ συγγραφής και έκδοσης! Εκτός...εκτός αν...-  ) για να μας διαβεβαιώσει ότι τα πράγματα δεν θα επανέλθουν ΠΟΤΕ ξανά στην προτερα κατάσταση! "...when things will return to normal. The short response is: never." !!!!

Ο συγγραφέας Κλάους Σβαμπ είναι ο ταπεινός άνθρωπος που δημόσια μας έχει πει ότι "δεν θα έχετε τίποτα, αλλά θα είστε ευτυχισμένοι", κάτι ξέρει προφανώς για να δηλώνει κατηγορηματικά ότι "δεν θα έχουμε περιουσία, δεν θα έχουμε το αποτέλεσμα της εργασίας μας και των οικονομιών μας, δηλαδή κανένα περιουσιακό στοιχείο, αλλα, θα είμαστε ευτυχισμενοι! Αυτό ειναι οξύμωρο, αλλά και θρασύτατα ειπωμενο. Εν τούτοις πέρασε στο υποσυνείδητο των ακροατών και θεατών χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις (άρα συμφώνησε ο λαός με την σιωπή του να μην έχει τίποτα - ο σιωπων δοκει συναινείν- Ένα βιβλίο το οποίο ο νυν πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει πάνω στο γραφείο του και το συμβουλεύεται, απ' ότι φαίνεται, σαν να είναι "ΤΟ" εγχειρίδιο διακυβέρνησης της Ελλάδας. Άλλωστε ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι : " Covid-19 has dramatically torn up the existing script of how to govern countries..." Δλδ με λίγα λόγια και ελεύθερη μετάφραση ο κύριος Schwab μας λέει ότι ο ιός Cov19 διέρρηξε και κατέρριψε τον τρόπο που κυβερνουνται τα κράτη!" Και μας υπαγορεύει με περισσή μετριοπάθεια και καθόλου αλαζονεία, πως θα κυβερνουνται στο μέλλον, όπως φυσικά (κατ αυτόν) και θα ζουν τις ζωές τους οι άνθρωποι, ναι καλά διαβάσατε, στο ίδιο βιβλίο αφιερώνει ένα κεφάλαιο 3. Individual Reset. Ένα βιβλίο που αξίζει να το διαβάσετε για να έχετε γνώση και να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο που κάποιοι καλοί άνθρωποι σχεδιάζουν για εμάς σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις μας. Εδώ που φτάσαμε έχουν ανατραπεί όλες οι σταθερές και τα δικαιώματα που είχαμε στη ζωή μας, στην εργασία, στις κοινωνικές συναναστροφές, στη νομοθεσία, στην οικονομία, στην πολιτικη, στα ήθη, συμπεριλαμβανομένων και των θρησκευτικων εκδηλώσεων/πιστης στο Θεό, που επί αιώνες ο ελληνικός λαός ασκούσε ελεύθερα. Από φόβο ενός ιού που το ποσοστό επιβίωσης είναι 99.5 % για ηλικίες 50~69 ετών και 99.7% για μικρότερες ηλικίες (έναν ιό που τον πέρασε ο γράφων και έχει προσωπική αντίληψη).

Η παράλειψη και η αδιαφορία απέναντι σε καίριας σημασίας θέματα που άπτονται της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής μας είναι προδοσία κατά του εαυτού μας, είναι ανευθυνότητα και ανωριμοτητα. Είναι καθήκον μας να αναζητάμε τη γνώση, τα ανώτερα δεδομένα που θα μας καταστήσουν κύριους και μοναδικούς υπεύθυνους των αποφάσεων μας, ώστε να είμαστε εν δυνάμει αιτία στη ζωή μας, να λειτουργούμε ως υπεύθυνα άτομα και με θάρρος να διεκδικούμε το καλύτερο για εμάς, την οικογένεια μας και την ανθρωπότητα, μέρος της οποίας είμαστε. Καλά πληροφορημένοι, υπευθυνοι και ενεργοί πολίτες αποτελούν μια υπολογίσιμη δύναμη της οποίας η γνώμη και υπόσταση χρήζει σεβασμού και προσοχής από τα κέντρα εξουσιας, αφού μπορεί να επηρεάζει τα γεγονότα και όχι να ακολουθεί άβουλα (σαν πρόβατο) ότι του σερβίρεται ή του επιβάλλεται από κάθε κέντρο εξουσίας ή ελέγχου που θέλει να κερδίζει εις βάρος τους. Η τρυφηλοτητα σε διασκεδάσεις, τηλοψια ελαφρών σοους, και γενικά η αποφυγή σκέψης, ανάλυσης, σύγκρισης και κριτικής (συμπεριλαμβανομενης της αυτοκριτικής) ωθεί τον άνθρωπο σε μια σπειροειδή πτώση (ξεπεσμό) σε σημείο να χάνει τον αυτοσεβασμό του και να αποκόπτεται απ' την αιτιώδη φύση του ως πνευματικό ον που έχει μια φυσική εμπειρία μέσω του οχηματος-σωμα και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης και χρήσης, χωρίς δικαιώματα.

Με αγάπη

Αναστάσης Μαρασλής


Διαβάστε επίσης: «The Great Reset»: Το βιβλίο-έμμεση «δήλωση» του Κ.Μητσοτάκη στο γραφείο του γι αυτό που ετοιμάζουν μετά την πανδημία

Είδαμε καλά; Ποιό είναι αυτό το βιβλίο στο γραφείο του πρωθυπουργού;;; ΦΩΤΟ

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ. Ποιοι τη ζητάνε, τι εννοούν;

Οι εντολές του Πρωθυπουργού | Σκηνή από την ταινία V For Vendetta

Great Reset -Agenta 2030-Τι καθιερώνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σε "250+ παγκόσμια προβλήματα"


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger