-->

Ακόμα ένας νεαρός νεκρός μετά από εμβόλιο!!! «Φουσκώνει» η οργή του κόσμου κατά των πολιτικών – ΒΙΝΤΕΟ

Ελλάδα και Γαλλία: Παράλληλοι δρόμοι με αβέβαιο μέλλον!

Ακόμα ένας νεαρός άνδρας στην Ευρώπη πέθανε στο te στην νότια Γαλλία, λίγες ώρες μετά από εμβόλιο Pfizer, με τις εικόνες να είναι νωπές μετά τον θάνατο 35χρονου στην Κόρινθο.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Le Parisien, ο 22χρονος άνδρας πέθανε την Δευτέρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οικογένεια του 22χρονου Maxime Beltra πιστεύει ότι ο εμβολιασμός ήταν η αιτία του θανάτου του. Ωστόσο, μια τέτοια σύνδεση δεν έχει αποδειχθεί, αναφέρουν οι «ειδικοί». Στην παρούσα φάση, οι αρχές υποπτεύονται, όπως ισχυρίζονται, μια θανατηφόρα αλλεργική αντίδραση σε τρόφιμο.

Ο νεαρός άνδρας έκανε τον πρώτο του εμβολιασμό τη Δευτέρα γύρω στις 2 μ.μ. Στις 9:42 μ.μ., σύμφωνα με πληροφορίες της  Le Parisien, κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον νεαρό Maxime στο νοσοκομείο. Οικογένεια και ιατροί συμφωνούν ότι υπέστη αλλεργικό σοκ.

Την Τρίτη το πρωί, ο Frédéric Beltra, προφανώς ο πατέρας του νεκρού, μοιράστηκε ένα βίντεο στα γαλλικά στο Facebook με το πιστοποιητικό εμβολιασμού του αποθανόντος. Ο άνδρας, παλεύοντας με την ψυχραιμία του, προχώρησε σε σοβαρές κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης: «Είναι εγκληματικό να φέρουμε στην αγορά μη πιστοποιημένα εμβόλια που σκοτώνουν 22χρονους σε καλή κατάσταση».

«Βρισκόμαστε στην διαδικασία εμβολιασμού όλης της ανθρωπότητας με θεραπείες (…) των οποίων τις παρενέργειες δεν γνωρίζουμε», συμπλήρωσε.

Ιδού το πιστοποιητικό του εμβολιασμού του γιου του από το οργισμένο βίντεο που ανέβασε ο πατέρας:

Ακόμα ένας νέος που πεθαίνει μετά από το εμβόλιο, Άλλωστε και στην Ελλάδα την τελευταία του πνοή είχε αφήσει πρόσφατα 35χρονος, με τον πατέρα και εκείνου να σφαδάζει από την στεναχώρια.

Η οργή πάντως μεγαλώνει, όσο δεν δίνονται  σαφείς απαντήσεις. Μάλιστα, όπως δείχνουν πρόσφατες εικόνες στην Γαλλία, διαδηλωτές μπουκάρουν σε επίσημα κτίρια και σκίζουν φωτογραφίες του Μαρκόν. Στην Αθήνα απεύχονται να ζήσουν ανάλογες εικόνες.  

ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger