-->

Οι διαταγές για τον τουρισμό έρχονται από το Βερολίνο! Στην «κόκκινη λίστα» της Γερμανίας η Ελλάδα από την Κυριακή .

Η Γερμανία τοποθέτησε στο κόκκινο την Ελλάδα, όπως είχαμε προβλέψει όταν η κυβέρνηση αποζημίωσε τη Fraport με 177 εκ. -ενώ η Τουρκία δεν της έδωσε τίποτα για το αεροδρόμιο της Ατταλείας. Λογικά λοιπόν θα κατευθύνει εκεί τους τουρίστες της για να τη στηρίξει. 

Απίστευτη η ανοησία μας όταν δεν μποϊκοτάρουμε τα γερμανικά προϊόντα για μια τέτοια κίνηση από τους σημερινούς καταστροφείς νεοναζί με τις διαταγές  της λυσσασμένης Μερκελ.  Οι κυβερνήσεις στην μασονική ΕΕ εκτελούν όλες τι διαταγές κατά γράμμα. Όσο για τον πουλημένο τομάρι και αντί νατιβιστη που θεωρούμε πρωθυπουργό της Ελλάδος γνωρίζετε τι σας ετοιμάζει! Ολική και αμετάκλητη Γενική Καταστροφή μας όπως έκαναν πάντα βοηθώντας τους Μογγόλους στο παρελθόν για να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό της Ιωνιας. Πάντα αυτή ήταν θέση των Γερμανών με ή χωρίς την πυραμιδου και σκατοψυχη λεσβία Μερκελ. 

Γενική ισοπέδωση για το Γκρέιτ Ρισετ. Οι διαταγές  για την καταστροφή για τον τουρισμό έρχονται από το Βερολίνο, καθώς το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας ενέταξε τη χώρα μας, τη Δανία και την Ολλανδία στις ζώνες υψηλού κινδύνου λόγω Covid19. 


greek-dutch-truth
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger