-->

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΚΑΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΟΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Dimitrios Pontikas.

“Αγαπητέ κ. Άδωνη Γεωργιάδη, θα σας υπενθυμίσω τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ και θα σας παραθέσω τα δεδομένα των παραγωγών εταιρειών των πειραματικών σκευασμάτων εμβολίων έναντι του SARS-CoV-2 που εντελώς συμπτωματικά, τα θυμήθηκαν τα φερέφωνα σας.

(Δημοσιογράφοι, πολιτικοί μαϊντανοί ανεξαρτήτως κόμματος, επιστήμονες, επιχειρηματίες, συνδικαλιστές που εξαργυρώνουν την θέση που κατέλαβαν με το να φωνασκούν υπέρ του χιλιοαλλαγμένου αφηγήματος) σε κάθε μια λέξη από όσα ΕΣΕΙΣ δημοσιεύσατε στον προσωπικό επίσημο λογαριασμό σας στο TWITTER. Πάμε;

Χτες (σημ. 26 Ιουλίου 2021) βγήκατε από τον ΑΝΤ1 με αρνητικό ράπιντ τεστ (λογικό, το εύρος του ορίου ανίχνευσης που εντοπίζουν τα ράπιντ τεστ είναι μεγαλύτερο από αυτό των μοριακών με rt-pcr, ΚΑΙ ας αφήσουμε στην άκρη την αξιοπιστία των ράπιντ τεστ που δε μπορούν να ξεχωρίσουν SARS-CoV-1, SARS-CoV-2, OC43, HKU1, βακτηριακές λοιμώξεις, κτλ.). Άρα, διασπείρατε τον ιό για κάποιες δεκάδες ώρες σε όλες σας τις πρότερες επαφές.

Στη μέρα της Δημοκρατίας, τα ατομικά μέτρα προφύλαξης στις φωτό που βγάλατε με τους υπόλοιπους εκλεκτούς καλεσμένους, που πήγαν; Μήπως εκεί δεν είχατε συγχρωτισμό; Ή κολλάει πλέον μόνο δια της πρωκτικής οδού, όπως διατείνονται Άγγλοι συνάδελφοι σας; Μέχρι το βράδυ, λοιπόν, της 26ης Ιουλίου συναναστραφήκατε με περισσότερο κόσμο εκτός αν μείνατε κλεισμένος στο γραφείο σας. (που πάντα με τα επίσημα πρωτόκολα του ΕΟΔΥ) το οποίο, μαζί με το υπουργείο σας και το κτίριο του ΑΝΤ1, πρέπει να απολυμανθεί για τον ΦΟΝΙΚΟ ιό, αν θυμάστε καλά ότι έκαναν τα συνεργεία του ΕΟΔΥ σε σχολικές μονάδες και σε μονάδες ευγηρίας.

Δικά σας μέτρα και ενέργειες δεν ήταν τόσους μήνες;

Ή λάθος μας πληροφορούσαν τόσο διάστημα τα Μ.Μ.Ε.; Κάνατε μοριακό τεστ και βγήκε θετικό, καλό θα ήταν να ρωτήσετε σε πόσους κύκλους βγήκε θετικό το τεστ και αν σας εξέτασαν για άλλον κοινό ανθρώπινο κορονοϊό ή άλλο ιό ή μικρόβιο με τα οποία το μοριακό τεστ κάνει αλληλοαντιδράσεις. Πάντως, ευτυχώς που δε σας έκαναν διάγνωση για κορονοϊό μόνο με μακροσκοπική εξέταση προσώπου. Η με μια και μόνο ακτινογραφία. (γνωστό σε όλους πλέον πως τα κάνει κάτι τέτοια ο άτιμος ο κορονοιός).

Ευτυχώς που ο μόνος λόγος, σύμφωνα με εσάς, που δεν κινδυνεύετε και που θα περάσετε ήπια το γεγονός του κακού που σας βρήκε είναι πως ενώ είστε 49 ετών (που είναι γνωστό σε όλη την ανθρωπότητα πως η ηλικιακή σας ομάδα δίνει σε περίπτωση υπαρχόντων φανερών ή κρυφών υποκείμενων νοσημάτων σε συνδυασμό με σωματότυπο το εξωφρενικά μεγάλο ποσοστό θανάτων της τάξης του 0.06%). Σας νιώθω, ‘Αγιο είχατε! Δηλαδή τόσα χρόνια προ κορονοϊού, για κάθε κρυολόγημα ή κάθε κοινή γρίπη του αναπνευστικού για τα οποία δεν είχατε εμβολιαστεί τι κάνατε; Τάμα στην Παναγία της Τήνου να σας κάνει καλά;

Δεν είχατε και δεν έχετε δικό σας ανοσοποιητικό σύστημα από την ώρα που σας έφερε η μητέρα σας στον κόσμο;), έχετε εμβολιαστεί! Εδώ και να θέλω να γελάσω, πρακτικά αδυνατώ! Εμβολιαστήκατε με 1η δόση στις 29/12/2020 και με 2η δόση στις 19/01/2021.

Έχουμε τα εξής δεδομένα από τις ημερομηνίες των 2 εμβολιασμών σας:

1. Μεσολάβησαν 188 ημέρες από την 2η δόση του εμβολίου σας, άρα όσο και να λέτε όλοι οι πολιτικοί σε κάθε χώρα ότι για το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν προβλέπεται μέγιστη ισχύς για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, καθώς αυτό θα εξαρτάται από τα επιστημονικά στοιχεία που θα προκύψουν όσον αφορά το διάστημα για το οποίο προσφέρουν προστασία τα διάφορα εμβόλια, έρχονται οι ίδιες οι εταιρείες παραγωγοί των σκευασμάτων αυτών να σας πουν πως τα πονήματα τους (πειραματικά σκευάσματα) έχουν ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από 4 μέχρι 6 μήνες.

Άρα, ποιός διασπείρει τον ιό στην κοινότητα εθελοτυφλώντας όλο αυτό το διάστημα; Προχωρήσατε και συνεχίζετε σε θέσπιση μέτρων χωρίς να προβλέπετε όλη την εικόνα και δημιουργείτε ΣΥΓΧΥΣΗ. Ξεκινήσατε ένα εμβολιαστικό πρόγραμμα χωρίς να έχετε μεριμνήσει σε συνεργασία με τις εταιρείες παραγωγούς την έγκαιρη προμήθεια δόσεων για τον κόσμο που εμβολιάστηκε αρχές Γενάρη 2021.

Επίσης, δεν συνεννοηθήκατε ούτε μεταξύ σας ως Κυβέρνηση με το εμβολιαστικό πρόγραμμα και τις εταιρείες παραγωγούς για το πότε πρέπει να κάνετε την 3η δόση. (δε μιλάμε για τις παρενέργειες των εμβολίων εδώ, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που θα το ανοίξουμε ΠΡΟΣΕΧΩΣ!).

*Σημείωση – πάντα με τους δικούς σας ισχυρισμούς και τους αντίστοιχους των εταιρειών παραγωγών: Με την 1η δόση φτάνουμε μέχρι 35%-50% προστασία και 14 μέχρι 28 ημέρες μετά την 2η δόση στο 95% προστασία. Ξεχάσατε όμως ότι μιλάμε για το ιδανικό σενάριο ιών που ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ και για το γεγονός ότι αυτά τα 35%, 50% 95% προστασία είναι η σχετική προστασία και όχι η απόλυτη προστασία. Πόσα ψέμματα ακόμα;

2. Όταν η κ. Θεοδωρίδου, η πρόεδρος του εμβολιαστικού σας προγράμματος,

στις 14 Μάη 2021 στην κυριολεξία διαστρέβλωσε τη μελέτη του Στρασβούργου και εξίσωσε την επίκτητη ανοσία μέσω φυσικής νόσησης με στέλεχος του SARS-CoV-2 που είναι 13 μήνες στην χειρότερη περίπτωση με την επίκτητη ανοσία μέσω εμβολιασμού που θεωρητικά φτάνει τους 4 μήνες (πάντα με την μελέτη) ΩΣΤΕ να πείσει τον κόσμο που έχει νοσήσει να κάνει έστω μια αναμνηστική δόση και να ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ πως τα εμβόλια προσφέρουν 13 μήνες ανοσία ( ; ), ισχυρίζεστε ακόμα πως ότι αποφασίζεται, βασίζεται στην επιστημονική εγκυρότητα;

Ή είναι αποτέλεσμα ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ σε ανώτατο επίπεδο που αναδεικνύει την γύμνια των ιθυνόντων επί τόσους μήνες; Γιατί το πιστοποιητικό νόσησης έχει ΜΟΝΟ 6 μήνες διάρκεια ενώ αυτό θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον με 13 μήνες ΙΣΧΥ; Και εσείς αντίθετα κάνατε το πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς χρονική ισχύ; Ποιός κοροϊδεύει ποιόν;

3. Πως καλείτε τους συνομιλήκους σας και τους μεγαλύτερους από εσας να εμβολιαστούν; Με ένα σκεύασμα που ο ίδιος ο παραγωγός και η καθημερινή πραγματικότητα μας λένε πως όποιος εμβολιαστεί ΚΟΛΛΑΕΙ, ΝΟΣΕΙ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ; Και ας αφήσουμε στην άκρη το τελευταίο επιχείρημα του επίσημου αφηγήματος – τόσες φορές έχετε αλλάξει επιχειρήματα στο στρατόπεδο σας – ότι όσοι εμβολιαστούν, έχουν πιο ήπια συμπτώματα.

Μην ξεχνάτε ότι:

α. Όσοι εμβολιάζονται, παράγουν θεωρητικά μεγάλο αριθμό μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων (δημοσίευση στο CELL – Ιούλιος 2021).
β. Ο ιός SARS-CoV-2 δεν είναι άγνωστος και πρωτοεμφανιζόμενος για το ανοσοποιητικό μας σύστημα (δημοσίευση CELL – Ιούλιος 2021).
γ. Στο Ισραήλ και στην Αγγλία το 40% με το 60% των νοσηλευομένων σε ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι. (Ιούλιος 2021). Αναφέρατε στο μήνυμα σας στο twitter πως όσοι έχετε συναντήσει από χτες είναι εμβολιασμένοι. (αγαπητέ μου κ. Άδωνη, η μελέτη με το πόσο είναι το ελάχιστο νούμερο ιικού φορτίου στο ρινοφάρυγγα μας και στο στοματοφάρυγγα μας για να μεταδοθεί ο ιός σε άλλο άτομο από εμάς, βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ και θα τελειώσει Άνοιξη του 2022 με τη συμμετοχή χιλιάδων φοιτητών από δεκάδες αμερικανικά Πανεπιστήμια ως εθελοντές).

ΕΥΤΥΧΩΣ και βάσει πρωτοκόλλου δε μπαίνουν σε καραντίνα. (μάλλον όσοι έφτιαξαν το πρωτόκολλο ξεχνούν όσα λένε οι εταιρείες παραγωγοί, οι μελέτες από το εξωτερικό και η καθημερινότητα. – ΠΩΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΝΟΣΕΙ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ). Και έτσι το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά. (τώρα ποιός εν γνώσει του διασπείρει τον ιό στην κοινότητα; ). Σαν ένας άλλος νοήμων άνθρωπος, σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση.

Σημέιωση: Άμα τα συμπτώματα σας χειροτερέψουν, ξέρετε πόσα φαρμακευτικά σκευάσματα υπάρχουν διαθέσιμα, μην το κουράζουμε μεταξύ μας. Εντάξει; Μετά τιμής και σεβασμού στη λογική.

Ποντίκας Δημήτρης.

Φωτογραφία από Mary R από το Pixabay

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 1114 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ 1114 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 2020 (ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 2019) ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. ΔΕΝΔΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ. ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής έδωσε στη δημοσιότητα 1.114 «πόθεν έσχες» για την οικονομική χρήση του 2019 και κατατέθηκαν στην Επιτροπή το 2020. Οι δηλώσεις που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων είναι ανέλεγκτες όπως τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.

Η Επιτροπή, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Δημοσιεύονται οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2020 (χρήση 2019) από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης

Δημοσιεύονται σήμερα, 29 Ιουλίου 2021, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2020 (χρήση 2019), των προσώπων των περιπτώσεων α΄ έως και ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν.3213/2003 όπως ισχύει, στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων.

Η δημοσίευση των ανέλεγκτων δηλώσεων γίνεται όπως προβλέπει ο νόμος «σε κάθε περίπτωση, εντός τριών μηνών από την πάροδο της προθεσμίας των ενενήντα ημερών μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους (παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003)» που φέτος ήταν 30 Απριλίου 2021.

Το πλήθος των δηλώσεων που κατατέθηκαν και δημοσιεύονται είναι συνολικά 1.114.

Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων (παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003, ως ισχύει).

Ευχαριστούμε όλους τους υπόχρεους που ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στην υποβολή των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, καθώς επίσης και το προσωπικό των υπηρεσιών της Βουλής των Ελλήνων και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, για την πολύτιμη συμβολή τους προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή δημοσίευση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ PDF ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

https://nikolaosanaximandros.gr/to-pothen-esxes-ton-politikon-mas/

Ο Νίκος Δένδιας δείχνει την έξοδο στην Κ. Σακελλαροπούλου. Πολιτειακή κρίση με την εκλεκτή του Κυριάκου.

Πρωτοφανής ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών διαψεύδει την ΠτΔ!

Η χώρα ζει πλέον μία πρωτοφανή πολιτειακή κρίση, η οποία δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση. Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας με μία επίσημη διαρροή, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της προεδρίας της δημοκρατίας και μάλιστα πετάει το γάντι, προκαλώντας την κ. Κατερίνα Σακελλαρόπουλου να δώσει στην δημοσιότητα τυχόν έγγραφα που έχει με την υπογραφή του!

Τέτοιο γεγονός δεν έχει ξαναγίνει. Όπως φυσικά δεν έχει ξαναγίνει η διασπορά fake news από την προεδρία της Δημοκρατίας, με στόχο πολιτικό αρχηγό αλλά και τον ίδιο τον υπουργό εξωτερικών.

Η διαρροή όμως του Νίκου Δένδια είναι σαφής και δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Η κυρία Σακελλαρόπουλου οφείλει άμεσα να παρουσιάσει τα έγγραφα τα οποία επικαλέστηκε, προσπαθώντας να μετακυλήσει την ευθύνη για την επιλογή των προσώπων που θα παρασημοφορούσε στο Νίκο Δένδια. Σε αντίθετη περίπτωση, οφείλει να παραιτηθεί. Κι έτσι εξηγείτε το γεγονός ότι ο Νίκος Δένδιας δεν παρευρέθη στην δεξίωση για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει. Ακολουθεί η διαρροή του υπουργείου εξωτερικών:

Σχετικά με «διαρροές συνεργατών της Προεδρίας της Δημοκρατίας», συνεργάτες του Υπουργού Εξωτερικών επισημαίνουν σχετικά με το ζήτημα των παρασημοφορήσεων:

• Δεν υπάρχει αρχική εισήγηση υπογεγραμμένη από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.
• Δεν υπάρχουν γνωμοδότηση και πρακτικά για το περιεχόμενο της συζήτησης στο Συμβούλιο Ταγμάτων Αριστείας.
• Δεν υπάρχει πρόταση του Υπουργού Εξωτερικών με βάση τη γνωμοδότηση.
• Δεν υπάρχει Προεδρικό Διάταγμα με υπογραφή του Υπουργού Εξωτερικών.

Όποιος έχει οτιδήποτε από τα παραπάνω στην κατοχή του παρακαλείται να τα δημοσιοποιήσει».

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ «Βρέχει» τροπολογίες στη Βουλή λίγο πριν κλείσει για καλοκαίρι.

Δεν θα υπάρχει δυνατότητα νομοθέτησης μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Τσουνάμι… καλοκαιρινών τροπολογίων χτύπησε τη Βουλή, η οποία αύριο, Παρασκευή 30/7, κλείνει για το καθιερωμένο διάλειμμα λόγω θέρους.

Το φιλόδοξο νομοσχέδιο του Κυριάκου Πιερρακάκη για την ψηφιοποίηση του ελληνικού Κτηματολογίου μετατράπηκε σε υποδοχέα λογής λογής τροπολογιών, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις πολυαναμενόμενες ρυθμίσεις για τα κορωνοχρέη, αλλά και εκείνη για την καταβολή του ΕΝΦΙΑ.

Συνολικά περί τις δέκα τροπολογίες έχουν κατατεθεί -μέχρι στιγμής- στο νομοσχέδιο, με εκείνη της Νίκης Κεραμέως να έχει προκαλέσει τις πιο οξείες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για την προσέλευσή τους στις σχολικές μονάδες ,ενώ σε αντίθετη περίπτωση προβλέπονται απαγόρευση εισόδου, αναστολή καθηκόντων, περικοπή μισθού και μη προσμέτρηση υπηρεσίας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά, λέγοντας πως δημιουργούνται τετελεσμένα στις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών με αφορμή την πανδημία και πως «η αυταρχική επιβολή διατάξεων η οποία δημιουργεί διχαστικό κλίμα συνεχίζεται».

Με άλλες τροπολογίες της τελευταίας στιγμής ρυθμίζονται ζητήματα του υπουργείου Ενέργειας, μεταξύ άλλων, για τα φωτοβολταϊκά, αλλά για και διάφορα άλλα θέματα, όπως οι συμβασιούχοι στους δήμους και οι σχολικές καθαρίστριες. Η βροχή τροπολογιών, πάντως, αναμένεται να συνεχίσει και σήμερα και αύριο, καθώς μετά το βράδυ της Παρασκευής δεν θα υπάρχει πλέον δυνατότητα νομοθέτησης μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Μεγάλη ανησυχία από την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Γιατί έγραψε τέτοιο πράγμα;

Μία ανάρτηση με ισχυρισμούς του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με τον τρόπο μετάδοσης του κορονοϊού, προκαλεί μεγάλη ανησυχία για το επίπεδο γνώσης που δείχνει να απουσιάζει ακόμα κι από κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης. Και όταν δεν υπάρχει η γνώση για τα βασικά της πανδημίας, είναι επόμενο να μην μπορούν να ληφθούν  και οι σωστές αποφάσεις.

Αφού ο Γεωργιάδης διέψευσε ότι είναι η δεύτερη φορά που προσβάλλεται από κορονοϊό, γεγονός που θα τον έκανε μοναδική περίπτωση παγκοσμίως, σε διάλογο που είχε με χρήστη του Twitter έγραψε τα ακόλουθα:

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δείχνει να αγνοεί ότι οι προσκεκλημένοι στην δεξίωση για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, δεν ήταν απαραίτητο όλοι εμβολιασμένοι! Αφού στην πρόσκληση αναφερόταν σαφώς ότι η είσοδος μπορούσε να γίνει και με αρνητικό PCR Test. Πράγμα άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, γιατί ακριβώς αυτή η άγνοια είναι που επιτείνει την διάδοση του ιού.

Αλλά και η κυβέρνηση φαίνεται να αγνοεί αυτό που πλέον επιβεβαιώνεται και μέσω της περίπτωσης του υπουργού της. Το ότι είσαι εμβολιασμένος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μολυνθείς από τον ιό. Άρα, μπορείς κάλλιστα και να τον μεταδώσεις. Η αίσθηση λοιπόν ότι ο εμβολιασμένος είναι κοινωνικά υπεύθυνος και άτρωτος, μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική για την δημόσια υγεία.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι όσοι συναναστράφηκαν με τον κύριο Γεωργιάδη είτε στο προεδρικό είτε αλλού, πρέπει να μπουν άμεσα σε καραντίνα.

Η παραδοχή του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ότι αν και εμβολιασμένος νόσησε από κορωνοϊό δεν είναι θέμα που αφορά μόνο τον ίδιο. Αποτελεί πολιτικό ζήτημα αλλά και υγειονομικό – τουλάχιστον στη διάσταση της αντιμετώπισης της πανδημίας από το κράτος.

Η κοινή λογική σε καραντίνα.

Ο κ. Γεωργιάδης για την ασθένειά του δήλωσε: «Αν και χθες το πρωί, όταν βγήκα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έκανα, βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. […] Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

Γιατί ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι μπαίνει σε καραντίνα; Προφανώς επειδή νόσησε και ακόμα και οι εμβολιασμένοι μπορεί να μεταδώσουν τη νόσο σε άλλους. Για ποιον λόγο, όμως, νιώθει την ανάγκη να διευκρινίσει ότι δεν χρειάζεται όσοι συνάντησε να μπουν σε καραντίνα; Δεν είναι κάπως αντιφατική αυτή η αντιμετώπιση των πραγμάτων; Μόνο εκείνος αποτελεί… κίνδυνο;

Αφού ο ίδιος διαπίστωσε ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν και γνωρίζει ότι υπάρχει η πιθανότητα να μεταδώσουν τον ιό. Γιατί να μην μπουν σε καραντίνα οι εμβολιασμένοι που συνάντησε; Για ποιον λόγο να κινδυνεύσουν όλοι όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους;

Επίσης, υπάρχει και άλλο ένα εύλογο ερώτημα: Όλοι όσοι συνάντησε ο κ. Γεωργιάδης στο Προεδρικό Μέγαρο, στη γιορτή της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, είναι σίγουρα εμβολιασμένοι και είναι… εγγυημένο ότι δεν τους μετέδωσε τον κορωνοϊό ή δεν του τον μετέδωσαν εκείνοι; Δεν πρέπει να μπουν σε καραντίνα όλοι όσοι συνεόρτασαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο;

Γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή τους δέοντες ελέγχους προς πάσα κατεύθυνση, για να θωρακίσει τη δημόσια υγεία; Η ανάγκη της πολιτικής επικοινωνίας δεν αποτελεί πειστική απάντηση στα παραπάνω…

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ “ΣΦΑΛΙΑΡΑ” ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ “ΣΦΑΛΙΑΡΑ” ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ. ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ. ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

https://nikolaosanaximandros.gr/

Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ERT OPEN.

nikosxeiladakis.gr


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger