-->

Αίσχος: Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίστηκε στους κρίκους αλλά δεν το είδαμε ποτέ (βίντεο)

Λευτέρης Πετρούνιας: Η επίσημη απάντηση της ΕΡΤ για το γεγονός ότι δεν έδειξε την προσπάθειά του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίηση εντυπωσιακή εμφάνιση στους προκριματικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς αγώνες, όμως, οι σκηνοθέτες της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού δεν έδειξαν την προσπάθεια του.

Προφανώς, θεώρησαν ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!

Πριν από λίγο, μέσα από το μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ1, δόθηκε η επίσημη απάντηση από τη δημόσια τηλεόραση: «Να σας ενημερώσουμε ότι αμέσως μόλις έχουμε τα χαρακτηριστικά πλάνα από τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια, θα τα μεταδώσουμε αμέσως. Η καθυστέρηση οφείλεται στον συντονισμό από την πλευρά της ιαπωνικής τηλεόρασης και του σκηνοθέτη».

Σχόλιο από Secret Real Truth: Αφού δεν βρήκε το σχετικό βίντεο η ΕΡΤ δείτε που το  βρήκαμε εμείς! Η καταπληκτική εκτέλεση του Λευτέρη Πετρούνια ανέβηκε στο λογαριασμό του Eurosport Greece στο Twitter.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με βαθμολογία 15.333 εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκρισή του στους τελικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2/8).

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger