-->

Δεν έχει ολοκληρωθεί καμμία μελέτη για τις έγκυες, τις θηλάζουσες και τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία για τον εμβολιασμό έναντι του Sars-CoV-2


Επειδή η γυναίκα είναι εκείνη που θα φέρει στο φως έναν νέο άνθρωπο, εκείνη θα τον κυοφορήσει, εκείνη θα αντέξει τις αλλαγές στο σώμα της για να υποδεχτεί μία νέα ζωή μέσα της, και στο τέλος εκείνη θα πονέσει για να μπορέσει να το φέρει στον δικό μας ατελή κόσμο, εξακολουθούμε να επιστούμε την προσοχή στο ΑΝ εν τέλει υπάρχουν ολοκληρωμένες μελέτες για τις έγκυες/θηλάζουσες και γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία.

Κατά καιρούς ψάχνουμε μέσα στο ClinicalTrials.gov για να δούμε τι νέο υπάρχει σχετικά με συσχετιζόμενες μελέτες.

Η πιο πρόσφατη έρευνα μας με τις λέξεις κλειδιά breast feed sars-cov-2, μας έδωσε μόλις 9 αποτελέσματα ερευνών που είναι σε φάση αναζήτησης εθελοντών.

Πλοηγηθείτε απευθείας εδώ για να δείτε απευθείας τα αποτελέσματα.

Αν στο status αριστέρα στο μενού των φίλτρων επιλέξουμε να βρούμε ΜΌΝΟ τις ολοκληρωμένες μελέτες, η σελίδα είναι κενή από αποτελέσματα.

Με μία αλλαγή των λέξεων κλειδιών σε: covid-19 vaccine breastfeeding

Το αποτέλεσμα είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑ και αυτό σε περίοδο αναζήτησης εθελοντών.

Οι λέξεις κλειδιά covid-19 vaccine women δίνουν μόνο 4 αποτελέσματα τα οποία πιάνουν γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία .

Η μοναδική ολοκληρωμένη έχει να κάνει με μία διαδικτυακή δημοσκόπηση (αυτή που απλά συμπληρώνουμε ερωτηματολόγιο και δεν έχει να κάνει με ιατρικά δεδομένα αλλά με το να πειστεί ο γυναικείος πληθυσμός μέσω των influencers να εμβολιαστεί.

Το γράφει και η ίδια σύνοψη ούτως ή αλλως:

"The purpose of this study is to assess the level of vaccine confidence and influencers among pregnant women and mothers of school-aged children during the COVID-19 pandemic".

Οι αντίστοιχοι "influencers" εδώ στην Ελλάδα, κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά αυτή την περίοδο. Συγκεκριμένα έχουμε περίπτωση κυρίας η οποία διαφημίζοντας τον εμβολιασμό της στα ΜΜΕ μετά την γέννα, αγνοεί  τον κίνδυνο που θέτει τόσο στον εαυτό της όσο και στο παιδί της. Οι περίφημοι γυναικολόγοι που "εμπιστεύτηκε" η συγκεκριμένη νεαρή κυρία προφανώς ούτε είχαν ιδέα τι έλεγαν, αλλά το έγκλημα τους έγκειται στο  ότι δεν ενδιαφέρθηκαν να ψάξουν πραγματικά για το αν όντως υπάρχουν μελέτες.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οι δηλώσεις της εν λόγω κυρίας influencer θα επηρεάσουν εν δυνάμει την υγεία 704.000 παιδιών και πολλών νέων κοριτσιών που τώρα βγαίνουν στην ζωή και πέφτουν θύματα τόσο χαμηλών προτύπων.

'Εχουμε αναλύσει ήδη στο 1ο μέρος και στο 2ο μέρος των κλινικών μελετών της Pfizer για το τι εστί μία κλινική μελέτη και τι ουσιαστικά σημαίνει πλέον αναζήτηση εθελοντών.


Συμπέρασμα: Μελέτες για τις έγκυες, τις θηλάζουσες και τις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας που να αποδεικνύνουν την ασφάλεια των εμβολίων, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Όποιος γυναικολόγος σας πει το αντίθετο, είναι είτε άθελα του αδαής (κάτι το οποίο τον καθιστά ανίκανο να εκτελέσει το επάγγελμα του γιατρού και πρέπει να του αφαιρεθεί η άδεια) είτε ηθελημένα αποκρύπτει πληροφορία (κάτι το οποίο τον καθιστά επικίνδυνο για την υγεία του μέλλοντος της ανθρωπότητας και πρέπει να του αφαιρεθεί η άδεια και να μπει φυλακή).


Η μόνη ολοκληρωμένη μελέτη που υπάρχει έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε αυτή την ανάρτηση και αποκρύπτει με μαεστρία τον πραγματικό θάνατο των εμβρύων που είναι πάνω από 80% για γυναίκες, που βρίσκονται στο πρώτο ή δεύτερο στάδιο της εγκυμοσύνης. Δηλαδή 4 στις 5 γυναίκες είχαν αποβολές μετά το εμβόλιο κατά του Sars-CoV-2 και έχαναν το παιδί τους.


Γυναίκες που θέλετε να κάνετε παιδάκια, γυναίκες που αυτή τη στιγμή χαίρεστε τη μητρότητα, άντρες πατεράδες που θέλετε να δείτε το παιδί σας να μεγαλώνει γερό και υγιές... σας επιστούμε την προσοχή!

Μελετήστε μόνοι σας, κάντε την έρευνα σας, γιατί ζούμε σε εποχές που οι άνθρωποι που θα έπρεπε να την κάνουν για εμάς, εθελοτυφλούν και δεν πρόκειται να την κάνουν. Νοιαστείτε για τη ζωή των οικογενειών σας. Νοιαστείτε για το μέλλον της ανθρωπότητας.


Πηγή: https://widegenerationinformation.blogspot.com/2021/07/sars-cov-2.html


Δείτε επίσης: 

Επικεφαλής της έρευνας Pfizer: Το εμβόλιο Covid είναι γυναικεία στείρωση

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PFIZER για το εμβόλιο του COVID-19: «Δεν επιτρέπεται ο θηλασμός, να αποφύγετε την εγκυμοσύνη για 2 μήνες, άγνωστες οι επιπτώσεις στη γονιμότητα.»

Εμβολιασμός και πρόκληση στειρότητας σε γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία ή σε έγκυες - δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμα.

Πάμε καλά..;; Τώρα ξεκινούν έρευνες για να διαπιστώσουν αν τα εμβόλια mRNA επηρεάζουν την εγκυμοσύνη!

"θα κάνετε το εμβόλιο;"- "σκοπεύω να μείνω έγκυος"- " θέλω να κάνω παιδάκι"

Τα πραγματικά δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων στις έγκυες γυναίκες - Δεν υπάρχει ασφάλεια.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger