-->

Βοήθεια από την Κύπρο με Πυροσβέστες και μέλη της Πολιτικής Άμυνας – Αναστασιάδης: «Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στον ελληνικό λαό»

Έφτασε 20μελής ομάδα πυροσβεστών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και 20μελής ομάδα της Πολιτικής Άμυνας

«Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα της Ελληνικής Κυβέρνησης για προσφορά βοήθειας προς αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών. Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στον Ελληνικό λαό», έγραψε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο twiter.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου καθώς και μέλη της Πολιτικής Άμυνας με πυροσβεστικά οχήματα αναχώρησαν το πρωί για την Ελλάδα, για να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης των καταστροφικών πυρκαγιών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Ανδρέας Κεττής, «αναχωρεί σε λίγο, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας με C 130, 20μελής ομάδα πυροσβεστών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και επικεφαλής Βοηθό Διευθυντή της ΠΥ, όπως επίσης 20μελής ομάδα της Πολιτικής Άμυνας με προσωπικό εξοπλισμό της για βοήθεια στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα».


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger