-->

Και με την… βούλα τα 164 εκατομμύρια ευρώ στην ΤΕΡΝΑ για τις τρεις υπερδομές «μεταναστών» σε Χίο, Λέσβο και Έβρο

Ενστάσεως μη υπάρχουσας, όπως – άλλωστε – ήταν και το αναμενόμενο, το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου προχώρησε στην κατακύρωση του έργου των υπερδομών σε Χίο, Λέσβο και Έβρο στην εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε., η οποία μειοδότησε με την… εκπληκτική έκπτωση 7,10% στον κατά τα πρότυπα Μηταράκη… διαγωνισμό. 

Το αντάλλαγμα ξεπερνά τα 164 εκατομμύρια ευρώ και αντικείμενο της εργολαβίας – μαμούθ είναι η κατασκευή των υπερδομών στο Θόλος της Χίου και στην Βάστρια / Πλάτη Λέσβου, καθώς και η αναβάθμιση της υφιστάμενης στο Φυλάκιο Έβρου.

Όπως γράφει το τοπικό site astraparis.gr, την σχετική απόφαση κατακύρωσης του έργου στην ΤΕΡΝΑ υπέγραψε ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης χθες Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021. Θεωρητικά δε προσφυγή κατά της απόφασης αυτής μπορεί να ασκηθεί εντός προθεσμίας 10 ημερών από την κοινοποίησή της. 

Τα επόμενα βήματα που προβλέπει η διαδικασία είναι ο προσυμβατικός έλεγχος και η υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία, κάτι που πιθανότατα θα ολοκληρωθεί εντός του Οκτωβρίου, η εγκατάσταση του αναδόχου και η έναρξη των εργασιών. 

Η απόφαση κατακύρωσης του έργου των 164 εκατ. ευρώ!


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger