-->

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια! Δεν κρύβεται πλέον. (βίντεο)Σπυρίδων Αρναούτογλου
 
Χαίρετε πάντοτε.

Στο απόσπασμα του βίντεο που θα δούμε, μια δημοσιογράφος που κάνει εξωτερικό ρεπορτάζ στα Νοσοκομεία και ειδικά στις ΜΕΘ, έχει συλλέξει στοιχεία που δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ είναι 30 με 40%, ως εκ τούτου, όπως παραδέχεται παρακάτω, οι εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ έχουν φτάσει με αλματώδη αύξηση στο ποσοστό των 60%  (με 70%)!!!
Αυτό όπως είναι φυσικό σοκάρει τους γκεμπελιστές αργυρώνητους παρουσιαστές του συγκεκριμένου σταθμού που το μεταδίδει ζωντανά, οι οποίοι μένουν με φρίκη τρόμο στο πρόσωπο γι αυτά που δηλώνει η δημοσιογράφος του ρεπορτάζ, και στην συνέχεια κάνουν απίστευτες προσπάθειες να βρεθεί κάποιος του νεοταξικού συναφειού με άσπρη ιατρική ρόμπα για να αλλάξει τις δραματικές εντυπώσεις.
Παρόλα αυτά, και παρόλο τον μετριασμό του σοκ, δεν καταφέρνουν παρά να δείξουν, χωρίς ποσοστό έστω, ότι αυξάνεται ο αριθμός των εμβολιασμένων που νοσούν στις ΜΕΘ. Μάλιστα παραδέχονται ότι πλέον και πλήρως εμβολιασμένοι ιατροί εισάγονται στις ΜΕΘ. 

Δυστυχώς για αυτούς η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον και είναι φυσικό οι αριθμοί να ακολουθήσουν την πορεία του ποσοστού των εμβολιασμένων σε χώρες που κρατούν σχετικά ακριβή αρχεία, π.χ. σε Βρετανία ( Εμβολιασμένοι το 75,5% των θανάτων με κορωνοϊό!) και Ισραήλ (Πλήρως εμβολιασμένο το 64% των νοσηλευόμενων)  Γι αυτό ακριβώς η Σουηδία η οποία δεν είναι πλήρως νεοταξικό υποχείριο απαγόρευσε την είσοδο στην χώρα της και των εμβολιαζομένων Ισραηλινών (Σεισμός από την απόφαση της Σουηδίας να απαγορεύσει την είσοδο σε όλους τους Ισραηλινούς, ακόμα και τους εμβολιασμένους!
 
 

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger