-->

Ερχεται Αποκαλυπτική έκρηξη του ηφαιστείου στο νησί Λα Πάλμα που θα φέρει τσουνάμι σε ΗΠΑ και Ευρώπη;"Τότε ο δεύτερος άγγελος χτύπησε την τρομπέτα του και κάτι σαν μεγάλο βουνό που καίγεται από φωτιά ρίχτηκε στη θάλασσα. Το ένα τρίτο της θάλασσας έγινε αίμα, το ένα τρίτο των ζωντανών πλασμάτων στη θάλασσα πέθανε και το ένα τρίτο των πλοίων καταστράφηκαν » .

Του Stefan Stanford - All News Pipeline - Live Free Or Die

Ενώ οι Δημοκρατικοί στην Αμερική ανησυχούν περισσότερο για τους «μη εμβολιασμένους» και τους «υποστηρικτές του Προέδρου Τραμπ»σαν «απειλές για το έθνος» παρά για τους Ταλιμπάν, τη Ρωσία ή την Κίνα, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση του Ράσμουσεν, υπάρχει μια άλλη πιθανή απειλή για την Αμερική. Δεν λαμβάνουμε καν ένα λάθος στο ραντάρ εκείνης της δημοσκόπησης, μπορεί να παίζει μπροστά στα μάτια μας, αν και χιλιάδες μίλια μακριά. 

Ωστόσο, όλες αυτές οι ανησυχίες θα γίνουν αμέσως  "υλικό καύσης" εάν αυτό το χειρότερο σενάριο " εξελιχθεί 

Επειδή ενώ μια έκρηξη του ηφαιστείου Cumbre Vieja στο νησί La Palma στα Κανάρια Νησιά μπορεί να μην μοιάζει με κάτι που οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν λιγότερο για αυτήν την εποχή και την εποχή της κλοπής εκλογών , της τυραννίας Covid-19 και των « συνεχιζόμενων πόλεμων με κερί που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Αμερική, μαζί με την απώλεια των πολιτικών μας ελευθεριών , όπως προειδοποίησε πρόσφατα η INVOLCAN , αργά ή γρήγορα, θα υπάρξει ηφαιστειακή έκρηξη στη Λα Πάλμα " , μια έκρηξη που θα μπορούσε να στείλει ένα τεράστιο κομμάτι της Γης στη θάλασσα, οδηγώντας σε ένα σακατεμένο τείχος νερού που βαραίνει προς την Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών με ταχύτητες έως και 500 μίλια την ώρα ή περισσότερο. 

Ενώ τα Κανάρια Νησιά φαίνεται να είναι ένας κόσμος μακριά για τους περισσότερους Αμερικανούς, οπότε γιατί να νοιάζονται για το τι συμβαίνει περισσότερο από 3.000 μίλια μακριά, όσοι προσέχουν γνωρίζουν ότι σε ένα χειρότερο σενάριο, μια ηφαιστειακή έκρηξη του Cumbre Vieja θα μπορούσε σχεδόν αμέσως να στείλει ένα  τείχος νερού προς τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον Ατλαντικό ωκεανό, κινούμενοι με εκτιμήσεις ταχύτητας έως και 500 μίλια την ώρα, καθώς ένα «βουνό φωτιάς» καταρρέει στη θάλασσα . 

Διασφαλίζοντας ότι ένα τσουνάμι θα μπορούσε να φτάσει στις μητροπολιτικές παράκτιες περιοχές όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, η Φιλαδέλφεια, η Βαλτιμόρη, η Ουάσιγκτον και νότια στην Ατλάντα και το Μαϊάμι, έχει προειδοποιηθεί από καιρό ότι μια καταστροφική αποτυχία της δυτικής πλευράς του ηφαιστείου θα μπορούσε να στείλει εκατομμύρια τόνους γης που προσκρούει στον περιβάλλοντα ωκεανό.

Στο πρώτο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας, δείχνουμε γιατί μια έκρηξη του Cumbre Vieja θα μπορούσε να προκαλέσει τη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή στην ιστορία του σύγχρονου κόσμου μας, με τους βιντεογράφους μας να μας περιηγούνται στο ηφαίστειο και να μας δείχνουν γιατί είναι καταστροφή απλά περιμένουμε να συμβεί πριν μας δείξετε μια προσομοίωση του τι θα μπορούσε να κάνει μια ηφαιστειακή έκρηξη του Cumbre Vieja στην Αμερική, την Ευρώπη και τον κόσμο. Και όπως επισημαίνει ξεκάθαρα αυτό το βίντεο, δεν θα ήταν τίποτα λιγότερο από μια Βιβλική καταστροφή, καθώς ένα τείχος με νερό πάνω από 100 'πέφτει στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, πιθανόν να σκοτώσει εκατομμύρια και να προκαλέσει χάος, μαζική αναστάτωση και εκτοπισμό ανθρώπων παντού το τσουνάμι. χτυπά. 

Όπως είχε αναφέρει ο ιστότοπος Volcano Discovery σε αυτή την ιστορία της 13ης Σεπτεμβρίου ,  ένα πολύ ισχυρό σμήνος σεισμών συνεχίζεται κάτω από το Cumbre Vieja και τώρα η PEVOLCA έχει ανεβάσει το επίπεδο του συναγερμού στο Κίτρινο, επικαλούμενο τις επανειλημμένες εμφανίσεις σεισμών από το 2017, με αυτό να είναι το ισχυρότερο και επίσης το πιο ρηχό, υποδηλώνοντας ότι το μάγμα ανεβαίνει αργά στο οικοδόμημα . Οι μετρήσεις της ροής αερίου Ηλίου-3 υποδεικνύουν επίσης αυτό .
Στο 2ο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας, προειδοποιούμαστε γιατί το μάγμα που κινείται στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή, μαζί με όλους αυτούς τους σεισμούς κάτω από αυτό, είναι τεράστια σημάδια ότι μια έκρηξη του Cumbre Vieja μπορεί να είναι επικείμενη στο άμεσο μέλλον μας. 
Ο διευθυντής της περιοχής ηφαιστειακής επιτήρησης του ηφαιστειολογικού ινστιτούτου των Καναρίων Νήσων (Involcan), Luca D'Auria, εξήγησε σε συνέντευξή του στο COPE Canarias ότι «η La Palma είναι ένα ενεργό ηφαίστειο, οπότε αργά ή γρήγορα θα υπάρξει έκρηξη, Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα ή σε 50 χρόνια, δεν μπορούμε να το πούμε ακόμα . 
Τον περασμένο αιώνα, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις και, χωρίς αμφιβολία, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη, καθώς παρόλο που δεν γνωρίζουμε πότε θα συμβεί ή πόσο έντονη θα είναι, η μεγάλη αύξηση της δραστηριότητας  τις τελευταίες μέρες κάνει την πιθανότητα πολύ, πολύ, μεγαλύτερη. 
Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν ακόμη «πολλά στοιχεία για να κάνουμε μια ακριβή πρόβλεψη μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για να δούμε πώς θα εξελιχθεί». Αν και αναγνωρίζει ότι «το Σάββατο έγινε μια αλλαγή στο Cumbre Vieja που υποδηλώνει μια διαδικασία μαγματικής ανόδου σε μικρότερα βάθη σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια » .
"Τότε ο δεύτερος άγγελος χτύπησε την τρομπέτα του και κάτι σαν μεγάλο βουνό που καίγεται από φωτιά ρίχτηκε στη θάλασσα. Το ένα τρίτο της θάλασσας έγινε αίμα, το ένα τρίτο των ζωντανών πλασμάτων στη θάλασσα πέθανε και το ένα τρίτο των πλοίων καταστράφηκαν » . 
Και αυτή την ιστορία πάνω στο The Express (αποθηκεύονται στο αρχείο) από πίσω το 2019 είχε προειδοποιήσει, ότι δεν θα είναι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες που θα πλημμυρίσουν, πρέπει αυτό το χτύπημα από το ηφαίστειο, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες που προειδοποιούν για  «τεράστιο μεγα-τσουνάμι» που θα μπορούσε επίσης να πνιγεί το Ηνωμένο Βασίλειο και τεράστια μέρη της Παράκτιας Ευρώπης. Από εκείνη την ιστορία του 2019 πριν από το συμπέρασμά μας .: 

Ο καθηγητής Stephen Sparks, με έδρα το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, έκανε την αποκάλυψη για το Cumbre Vieja, ένα πολύ ενεργό ηφαίστειο στο νησί La Palma, δίπλα στον δημοφιλή προορισμό διακοπών της Τενερίφης. Εξήγησε στην Express Online: 

"Όταν έχετε ηφαιστειακά νησιά που βγαίνουν από τη θάλασσα, είναι πολύ ασταθή. Και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να πάρετε γιγαντιαίες κατολισθήσεις όταν μέρος του νησιού ουσιαστικά καταρρεύσει στη θάλασσα .

«Και μπορείτε να πάρετε τσουνάμι από αυτό και είναι αρκετά σημαντικοί. «Στα γειτονικά νησιά, θα μπορούσαν να είναι τεράστια. « Είναι αρκετά δύσκολο να γνωρίζουμε πόσο δραματικά θα ήταν αυτά τα τσουνάμι γύρω από τον Ατλαντικό Ωκεανό - στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ ή της Ευρώπης. «Εννοώ ότι θα μπορούσαν να είναι αρκετά σημαντικές».

Έρχεται ένα Mέγα-Tσουνάμι. Μπορεί η Ανατολική Ακτή ακόμη και να προετοιμαστεί; Θα μπορούσε ένα τσουνάμι να καταστρέψει τα πάντα, από τη Βοστώνη στο Μαϊάμι; Αν ναι, θα είχαμε καν μια ευκαιρία;

Έτσι, ενώ αυτός ο τελευταίος σεισμός σμήνος στα Κανάρια Νησιά, και απευθείας κάτω από τον Cumbre Vieja, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα ακόμη σμήνος που οδηγεί σε μια «τακτοποίηση των ειδών» τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, με όλα τα άλλα που εκτυλίσσονται σε αυτόν τον κόσμο το δικό μας το 2021, μια καταστροφική έκρηξη αυτού του ηφαιστείου θα μπορούσε επίσης να είναι η ολοκλήρωση της μεγάλης καταστροφής, θέτοντας 112 εκατομμύρια Αμερικανούς απευθείας στη «γραμμή της φωτιάς» και αφαιρώντας όλα τα άλλα από την πρώτη σελίδα με τίποτα λιγότερο από ένα «Βιβλικό γεγονός» που εκτυλίσσεται , ποια θα ήταν  η χειρότερη φυσική καταστροφή στη σύγχρονη ιστορία.allnewspipeline.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger