-->

ΑΙΣΧΟΣ: Σε λίγο θα τους δώσουμε και επίσημα το Αιγαίο! Τα τουρκικά αλιευτικά μπορούν πλέον ανενόχλητα να ψαρεύουν εντός Ελληνικών Χωρικών Υδάτων – Δεν αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα

Έγγραφο που υπογράφεται από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο και στις σχέσεις μας με την Τουρκία. Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύει το reader.gr, ο νέος Π.Κ. που κυρώθηκε με τον ν. 4619/2019 (Α’ 95) (Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) η διενέργεια αλιείας από αλιευτικά (Α/Κ) σημαίας Τουρκίας εντός Ελληνικών Χωρικών Υδάτων (Ε.Χ.Υ.) δεν αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα».

Με ποια λογική η, τότε, κυβέρνηση Συριζα έκανε αυτήν την ρύθμιση, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Σημειωτέον, ότι εξαιρούνται ειδικά τα τουρκικά αλιευτικά. Αν συλληφθούν αλιείς και κατασχεθούν αλιευτικά τρίτων χωρών, πλην Τουρκίας, θεωρείται ότι διεπράχθη ποινικό αδίκημα.

Βεβαίως, τα τουρκικά αλιευτικά εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε μέσα συλλογής και πληροφοριών, αν χρειασθεί. Με την άδεια των ελληνικών κυβερνήσεων και την ανοχή του κοινοβουλίου.

Μήπως σιγά σιγά να το πάρουμε απόφαση ότι η Ελλάδα κάνει τα χατίρια του Ερντογάν;Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger