-->

Τραγουδίστρια με ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην ΦΩΝΗ της!!! Καταγγέλλει γιατρούς: ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!!!


Τεράστιά καταγγελία που ταράζει τα νερά: «Ενώ υπάρχουν τόσες πολλές παρόμοιες ανατριχιαστικές αναφορές (μετά το εμβόλιο), το πρώτο που λένε είναι πως πρόκειται για σύμπτωση»!

Η τραγουδίστρια της όπερας του Βερολίνου, Bettina Ranch, η οποία νοσηλευόταν μετά τον εμβολιασμό της για τον COVID-19, ξεσπάει στα κοινωνικά δίκτυα, όπως αναφέρει η Berliner Zeitung.

Όπως λέει η ίδια, οι γιατροί όχι απλά δεν την προειδοποιήσαν για τις πιθανές νευρολογικές παρενέργειες, αρνήθηκαν να το κάνουν, επειδή, όπως της είπε ένας γιατρός: «Εάν πρέπει να τα αναφέρω όλα αυτά, θα μπορούσα να κλείσω το ιατρείο. Δεν έχω χρόνο για αυτό».

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΌΤΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΑ ΟΙ ΖΩΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, η έκθεση εξόδου του νοσοκομείου δεν περιείχε τα γεγονότα σχετικά με την θεραπεία και τον λόγο εισαγωγής. Νιώθει «ανίσχυρη, αβοήθητη, θυμωμένη, λυπημένη» και ανέφερε το θέμα στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich.

ΠΗΓΗ: Berliner Zeitung! Ο γιατρός αρνήθηκε να την πληροφορήσει για πιθανές παρενέργειες

«Δεν μπορώ πλέον να καταλάβω γιατί, με τόσες πολλές παρόμοιες ανατριχιαστικές αναφορές από άτομα που επλήγησαν (μετά το εμβόλιο) , το πρώτο που λένε είναι πως πρόκειται για σύμπτωση», τονίζει.

Η Βερολινέζα σταρ της όπερας εμβολιάστηκε πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες. Λίγο καιρό αργότερα, υπέφερε από πονοκεφάλους, ρίγη και ζάλη. Παρατήρησε αρνητικές αλλαγές στην φωνή και το τραγούδι της. Στην συνέχεια, συμβουλεύτηκε αρκετούς γιατρούς. Σύμφωνα με την Ranch, διέγνωσαν «αταξία (διαταραχή του συντονισμού της κίνησης)» καθώς και «ελαφρά παράλυση του νεύρου του προσώπου».

Επιπλέον, “η πάρεση εντοπίζεται στην άνω περιοχή του προσώπου, η οποία επηρεάζει επί του παρόντος το επαγγελματικό τραγούδι”. Ως αποτέλεσμα, αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις επερχόμενες παραστάσεις και εξακολουθεί να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη. Τα δυσάρεστα συμπτώματα επιμένουν.


Πηγή: el.gr

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger