-->

ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ "ΞΕΝΑ ΥΛΙΚΑ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΠΟΛΙΑ";

Γράφει ο Αρβανίτης Κωνσταντίνος, Δρ. Ιατρικής

ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ; ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ; 

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΕΣ. ΚΑΚΙΑ ΛΕΞΗ...

Δεύτερο επεισόδιο στη Ιαπωνία, που μετά από έλεγχο ανακάλυψαν πάλι μέταλλα μέσα σε παρτίδα "εμβολίων" της PFIZER, αυτή τη φορά.

Υπενθυμίζω ότι τον Αύγουστο, πάλι οι Ιάπωνες μετά από έλεγχο είχαν ανακαλύψει "ξένα σώματα" μέσα σε μεγάλη παρτίδα "εμβολίων" της MODERNA.

Αποσύρθηκαν τότε 1.630.000 δόσεις "εμβολίου" MODERNA.

Η χώρα κατασκευής ήταν η Ισπανία, από όπου προμηθεύεται και η Ελλάδα, που δεν ξέρει τι θα πει η λέξη "έλεγχος" για ότι έρχεται με εντολές έξωθεν.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους στα τέλη Αυγούστου, η MODERNA και η Takeda Pharmaceutical  (η συνεργάτης της Moderna, που διανέμει το εμβόλιο στην Ιαπωνία), δήλωσαν με μπόλικη αυτοπεποίθηση ότι:

 «Η σπάνια παρουσία σωματιδίων από ανοξείδωτο χάλυβα στο εμβόλιο Moderna COVID-19 δεν αποτελεί αδικαιολόγητο κίνδυνο για την ασφάλεια των ασθενών και δεν επηρεάζει αρνητικά το προφίλ ωφέλειας/κινδύνου του προϊόντος».

Ομως, μια βδομάδα αργότερα, οι αρχές της Ιαπωνίας δήλωσαν ότι 3 άτομα πέθαναν από αυτά τα νοθευμένα "εμβόλια", μετά την πρώτη δόση που έκαναν!

(Στην Ελλάδα και να πέθαναν, ξέρουμε ότι ... "ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ".)

Στα ίδια βήματα τώρα και η ανακοίνωση της PFIZER.

Οτι, η αδικαιολόγητη παρουσία ανοξείδωτου χάλυβα στο εμβόλιο... "Δεν επηρεάζει την ποιότητα ή την ασφάλεια του εμβολίου"(!)

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger