-->

Φασιστας Καθηγητής: Είστε κομμένοι απο το μάθημα μου αν δεν μπολιαστείτε!! Πανεπιστήμια βραχίονες της μείωσης πληθυσμού!!

Οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ εκδηλώνονται…..ακομη και μεσα στα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ…Ο Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας κ Γ.Διαλυνας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  με ανακοίνωση του στους Φοιτητες τους λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι αν δεν εμβολιαστούν δεν θα περάσουν το μάθημα..Τους θεωρεί εξ αρχης ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ!!!  ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του…Μάλλον χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης..γιατι αναιρεί αυτα που γράφει ο ιδιος στην προηγουμένη παράγραφο οτι δεν ειναι Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός!!!

Τετοια Φασισταριά που προωθούν την Μείωση πληθυσμού και την σκλαβοποίηση και την προπαγάνδα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που εκτελεί ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  με ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ και μετατροπή των πολιτών σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ εχουν μεσα τα Πανεπιστήμια της Χώρας..

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ και εχετε τον στα υπόψη σας για να τον γράψει η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Υπογράφει ως Υπεύθυνος Καθηγητής και δήλωσε οτι ακόμη και ο Πρύτανης να του ζητήσει να πάρει πισω την ανακοίνωση αυτη δεν θα το δεχθεί!!!


Πηγή: amazonios.net

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger