-->

Δανία, Νορβηγία, Σουηδία καταργούν όλους τους περιορισμούς και ανοίγουν. Κι οι λαοί αυτοί δεν χρειάζονται πλέον ένα covid passport/πιστοποιητικό εμβολιασμού!! Νορβηγία: “πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό”.

”Δανία, Νορβηγία Σουηδία καταργούν όλους τους περιορισμούς και ανοίγουν. Κι οι λαοί αυτοί δεν χρειάζονται πλέον ένα covid passport/πιστοποιητικό εμβολιασμού. Γιατί αυτό δεν είναι μεγαλύτερη είδηση;” αναφέρει γνωστός Σουηδός δημοσιογράφος.Επιστρέφουν στην απόλυτη κανονικότητα.

Η Νορβηγία καταργεί όλους τους περιορισμούς για τον covid λέγοντας ότι “πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό”. Και είναι το επιστημονικά ορθό αφού σύμφωνα με τους Βιολόγους οι ιοί είναι σύμφυτοι με το φαινόμενο της ζωής από τις απαρχές της ιχνηλάτησης ζωής υπάρχουν ιοί και είναι εκατομμύρια..Η άρνηση της ζωής είναι η πραγματική άρνηση. Αρνητές είναι όσοι αρνούνται την αδήριτη επιστημονική πραγματικότητα τη φύση των πραγμάτων το φαινόμενο της ζωής στην εκδήλωσή του!!

Είναι καθαρά μια πολιτική επιλογή απεμπλοκής από τη καταδυνάστευση τυραννία covid19. Και η Αγγλία αρνήθηκε επιβολή πιστοποιητικού εμβολιασμού για πρόσβαση στην καθημερινότητα..To Iσραήλ με αντίστοιχα ή και μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού αντίθετα διατηρεί το αφήγημα και τα περιοριστικά μέτρα όπως και η Ελλάδα που κινείται στο ίδιο τόξο τρομολαγνείας κι αυταρχισμού..

Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας άρχισε, το ιστορικό λίκνο της Δημοκρατίας η Ελλάδα γιατί προσκύνησε ξένα αναλώσιμα μετανεωτερικά ιδανικά και αυτομαστιγώνεται γινόμενη περίγελως παγκοσμίως απαρνούμενη το είναι της την ιστορία της την ταυτότητά της και τον ιστορικό ρόλο της ως θεματοφύλακας της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας ,των Επιστημών που πρωτοθεμελιώθηκαν από Ίωνες Φυσικούς, τον Όρκο του Ιπποκράτη;;;


dimpenews.com


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger