-->

Την ώρα που χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας efood της γυρίζουν την πλάτη.. Γιγαντιαία μοτοπορεία συμπαράστασης στο κέντρο της Αθήνας!Πρωτοφανής η κινητοποίηση και η αλληλεγγύη!

Την ώρα που χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας efood της γυρίζουν την πλάτη μετά την παροιμιώδους σκληρότητας απόφαση της εταιρείας να μην ανανέωση συμβάσεις διανομέων, στο κέντρο της Αθήνας έγινε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο…

Μία μοτοπορεία με τα χρώματα της εταιρείας, πραγματικά γέμισε τους κεντρικούς δρόμους, περνώντας μάλιστα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Να σημειωθεί ότι η οργή που καταγράφεται πανελλαδικά κατά της εταιρείας, εντείνεται έπειτα από την αποκάλυψη των περίεργων διαδρομών της ιδιοκτησίας που καταλήγουν σε οφσόρ εταιρίες.

Efood: Βγήκαν στους δρόμους οι διανομείς (video)

Όπως και να ’χει, το αμείλικτο ερώτημα που απευθύνεται προς τους διευθύνοντες συμβούλους της e-food Παμίνο και Κωνσταντίνο Κυρκίνη είναι ένα: ποιοι είναι πραγματικοί ιδιοκτήτες και χρηματοδότες των oφσόρ αυτών των εταιρειών τις οποίες αποκαλύπτει σήμερα η έρευνα ως εκείνες που ίδρυσαν και χρηματοδοτούσαν την e-food μέχρι την εξαγορά της από τη γερμανική Delivery Hero;

Source: Αποκάλυψη: Περιέργη offshore του Παναμά πίσω από την efood (https://www.olympia.gr/1454059/ellada/apokalypsi-periergi-offshore-toy-panama-piso-apo-tin-efood/)

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από την μοτοπορεία:


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger