-->

Scott Gottlieb, Πρώην επίτροπος του FDA: Ο κανόνας «κοινωνικής απόστασης» των 2 μέτρων ήταν Εντελώς Επινοημένος και στερείται, Παντελώς, Επιστημονικής Βάσης (Twitter - BINTEO)

23 Σεπτεμβρίου 2021 Δείτε το άρθρο στο HumansAreFree εδώ: https://tinyl.io/4phx

Σύμφωνα με τον πρώην Επίτροπο του FDA, Scott Gottlieb, ο κανόνας των 6 μέτρων κοινωνικής απόστασης ήταν εντελώς επινοημένος και αυθαίρετος και κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε.

Ο Scott Gottlieb, ο πρώην επίτροπος του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Face the Nation ότι ο κανόνας των δύο (2) μέτρων «κοινωνικής απόστασης» που συνιστούσαν επί μήνες αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας ήταν στην πραγματικότητα "αυθαίρετος από μόνος του" και σημείωσε ότι "κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε".

Μιλώντας στην εκπομπή "Face the Nation" της Margaret Brennan, ο Gottlieb συζήτησε τους κανόνες και τους κινδύνους στις αρχές της πανδημίας, εξηγώντας ότι η κυβέρνηση Trump μετατόπισε την προσοχή της στις επιπτώσεις που θα είχαν τα λουκέτα (lockdowns) και οι κανόνες στην οικονομία και τα παιδιά.

"Η άποψή μου είναι ότι είχαν πωρωθεί με την ιδέα ότι δεν θα μπορούσαν να επηρεάσουν πραγματικά την εξάπλωση και ότι οτιδήποτε έκαναν θα είχε τόσες πολλές επιπτώσεις όσον αφορά τον αντίκτυπο στα παιδιά που μπορεί να μην πηγαίνουν στο σχολείο.
Επιπτώσεις στην οικονομία, ότι το κόστος ήταν χειρότερο από την ασθένεια", είπε, εξηγώντας ότι τα σχολεία ήταν ένα "τέλειο παράδειγμα της έλλειψης αποτελεσματικής χάραξης πολιτικής".
"Έτσι, ο μοναδικός λόγος για τον οποίο τα περισσότερα σχολεία παρέμειναν κλειστά ήταν επειδή το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) τους έλεγε ότι έπρεπε να κρατούν τα παιδιά σε απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους", είπε.
"Αν- αν το CDC είχε πει ότι μπορείτε μόνο- πρέπει να κρατάτε τα παιδιά 1 μέτρο μακριά, τότε πολλά σχολεία θα μπορούσαν να ανοίξουν".
"Και στην πραγματικότητα, όταν η κυβέρνηση Biden ήθελε να ανοίξει τα σχολεία την άνοιξη, την περασμένη άνοιξη, έβαλε το CDC να αλλάξει αυτή την οδηγία από 2 μέτρα σε 1 μέτρο", συνέχισε ο Gottlieb, παραδεχόμενος ότι η αρχική οδηγία ήταν "αυθαίρετη" και είχε άγνωστη προέλευση.
"Τα έξι πόδια ήταν αυθαίρετα από μόνα τους, κανείς δεν ξέρει από πού προήλθαν", είπε. "Η αρχική σύσταση που έφερε το CDC στον Λευκό Οίκο και μιλάω γι' αυτό ήταν 3 μέτρα και ένας πολιτικός διορισμένος στον Λευκό Οίκο είπε ότι δεν μπορούμε να συστήσουμε 3 μέτρα".
"Κανείς δεν μπορεί να μετρήσει 3 μέτρα. Είναι ανεφάρμοστο. Η κοινωνία θα κλείσει. Έτσι, ο συμβιβασμός ήταν γύρω στα έξι πόδια. Φανταστείτε τώρα αν αυτή η λεπτομέρεια είχε διαρρεύσει. Όλοι θα έλεγαν ότι πρόκειται για πολιτική παρέμβαση του Λευκού Οίκου στην κρίση του CDC ", συνέχισε.
"Το CDC είπε 3 μέτρα, θα έπρεπε να είναι 3 μέτρα, αλλά τα 3 μέτρα δεν ήταν πιο σωστά από τα 2 μέτρα και τελικά έγιναν 1 μέτρο. Αλλά όταν έγινε 1 μέτρο, η βάση για την απόφαση του CDC να το αναθεωρήσει τελικά από 2 σε 1 μέτρο πόδια ήταν μια μελέτη που είχε διεξαχθεί το προηγούμενο φθινόπωρο.
Έτσι το άλλαξαν την άνοιξη. Είχαν κάνει μια μελέτη το φθινόπωρο όπου έδειξαν ότι αν έχετε δύο άτομα με μάσκες, δύο άτομα που φορούν μάσκες, ο κίνδυνος μετάδοσης μειώνεται κατά 70% με μάσκες αν απέχουν 1 μέτρο μεταξύ τους.
Έτσι, είπαν ότι με βάση αυτό, μπορούμε τώρα να κρίνουμε ότι το 1 μέτρο είναι η κατάλληλη απόσταση. Το οποίο εγείρει το ερώτημα αν είχαν αυτό το αποτέλεσμα της μελέτης το φθινόπωρο; Γιατί δεν άλλαξαν τις συμβουλές το φθινόπωρο; Γιατί περίμεναν μέχρι την άνοιξη;"

Αυτές οι αποφάσεις, πρόσθεσε, υπονομεύουν εύκολα την εμπιστοσύνη των Αμερικανών στις συμβουλές των αξιωματούχων δημόσιας υγείας.

"Έτσι το όλο θέμα μοιάζει αυθαίρετο και όχι επιστημονικά τεκμηριωμένο. Έτσι, μιλάμε για μια πολύ προσεκτική, επιστημονικά τεκμηριωμένη διαδικασία και αυτά τα ανέκδοτα αποκαλύπτονται, και εκεί είναι που οι Αμερικανοί αρχίζουν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στον τρόπο λήψης των αποφάσεων", πρόσθεσε.

Ακόμη και τον Μάρτιο, ο πρώην επικεφαλής του FDA των ΗΠΑ Scott Gottlieb δήλωσε ότι ο κανόνας της «κοινωνικής αποστασιοποίησης» που ακολουθείται παγκοσμίως ΔΕΝ βασίζεται στην επιστήμη.

"Αυτή η απαίτηση απόστασης 2 μέτρων ήταν πιθανώς η πιο δαπανηρή τακτική μετριασμού που εφαρμόσαμε ως απάντηση στο COVID ... και πραγματικά ΔΕΝ βασίστηκε σε σαφή επιστημονική βάση. ... Θα έπρεπε να το είχαμε επανεκτιμήσει πολύ νωρίτερα", δήλωσε.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με μια νέα πανεθνική μελέτη, σχεδόν οι μισοί από όσους νοσηλεύονται με COVID-19 έχουν ήπιες ή ασυμπτωματικές περιπτώσεις. Η μελέτη δείχνει πώς δημιουργήθηκε μια πανδημία πάνω στο μύθο των νοσηλειών με COVID.

Σύμφωνα με στοιχεία του NHS που διέρρευσαν, περισσότεροι από τους μισούς από όσους νοσηλεύτηκαν με Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο βρέθηκαν θετικοί μόνο μετά την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο.

Από την άλλη πλευρά, δεν επιτρέπεται νομικά να γνωρίζετε ποια παραλλαγή σας έδωσε το COVID-19, ακόμη και αν είναι η Delta.

Δεν υπάρχει κανένα τεστ για καμία παραλλαγή του Covid, και κανένα εργαστήριο πουθενά δεν σχεδιάζει να φτιάξει ένα.
Πρόκειται περί μιας εξώφθαλμης Απάτης με τις παραλλαγές του COVID-19 και γι' αυτό δεν θα σας πουν με ποια παραλλαγή έχετε «μολυνθεί».

 ----------------------------

Πηγή: GreatGameIndia.com

_______________

Δικτυογραφία:

Ex-FDA Commissioner Scott Gottlieb: 6 Feet Social Distancing Rule Was Completely Made Up

https://humansarefree.com/2021/09/6-feet-social-distancing-rule-was-completely-made-up.html

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger