-->

Επικοινωνία

Καλώς ορίσατε στο THE SECRET REAL TRUTH. Τα γεγονότα τρέχουν και φυσικά δεν σταματούν ποτέ.Με την βοήθεια των αντίστοιχων blogs το THE SECRET REAL TRUTH σας ενημερώνει 24 ώρες το 24ώρο για εσωτερικές και εξωτερικές ειδήσεις,καθώς και θέματα από την λίστα στο menu, στα δεξιά του blog. Το email μας για επικοινωνία: thesecretrealtruth@hotmail.com


Ευχάριστη παραμονή και καλή ενημέρωση. Σας ευχαριστoύμε για την επίσκεψη. Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας. 1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μέρος ανάρτησης που προέρχεται από άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή ανώνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανές σημείο το όνομα του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας. 2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Έτσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανώνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα. 3. Όταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιο μας.
4.Οποιοσδήποτε ενοχλείται από ανάρτησή μας (που σίγουρα θα έγινε χωρίς σκοπιμότητα) να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας. Ένα απλό e-mail αρκεί. Μην πληρώνετε εξώδικα.  Σημείωση: Άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.
© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger