Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Η παγκόσμια διαπλοκή θέλει ν’ αλλάξει ακόμα και τον τρόπο αναπαραγωγής…


Φωνή της Ρωσίας: Για να επιβιώσουμε, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο της αναπαραγωγής, θεωρεί ο γνωστός Αμερικανός καθηγητής του Ινστιτούτου Γενετικής Συμπεριφοράς Μάικλ Ρέιμερς, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα τη Μόσχα δίνοντας σειρά διαλέξεων. Όλες οι ελπίδες εναποτίθενται στη γενετική μηχανική, θεωρεί ο επιστήμονας.
Οι βλαβερές μεταλλάξεις συσσωρεύονται στη σύγχρονη ανθρωπότητα αυξανόμενες με γεωμετρική πρόοδο, γεγονός, που οδηγεί στον εκφυλισμό. Σήμερα αυτό μπορεί να προκαλέσει διαμαρτυρίες, αλλά σε 10-20 χρόνια δεν θα έχουμε καμία άλλη διέξοδο.
Θα πρέπει να αναπαραγόμαστε ειδικά μέσω του δοκιμαστικού σωλήνα. Θεωρητικά τα παιδιά του μέλλοντος θα είναι υγιή και ευφυή.
Υπάρχουν μόνο ένας και μοναδικός σοβαρός κίνδυνος αναγνωρίζει ο Ρέιμερς. Δεδομένου ότι ως ιδανικά θα αναγνωριστούν με βεβαιότητα ορισμένα γονίδια, η ανθρωπότητα αρκετά γρήγορα θα γίνει ουσιαστικά πανομοιότυπη.
Σχόλιο: Η κουλτούρα των παγκοσμιοποιητών δείχνει σιγά-σιγά το πραγματικό της πρόσωπο. Η κοινωνία της τεχνοφεουδαρχίας και της υπέρ-πολυεθνικής γίνεται με τον καιρό πραγματικότητα. Οι άνθρωποι θα πρέπει να αναπαράγονται από τον σωλήνα, αναφέρει η είδηση. Μην εκπλαγείτε, εάν ακούσετε, ότι οι γονείς θα είναι σε θέση να επιλέγουν τι χρώμα ματιών, μέγεθος μύτης κ.ο.κ. θα έχει το παιδί.
Η φύση παρακάμπτεται για ακόμα μία φορά. Η μισαλλοδοξία του ανθρώπου και η θεοποίηση της τεχνολογίας υψώνουν πύργο Βαβέλ, χάνοντας το μέτρο.


pygmi
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...