Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Καμμένος: «Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να επιστρέφουν στις χώρες τους»

kammenos4 Καμμένος: «Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να επιστρέφουν στις χώρες τους» Συνέντευξη στην εφημερίδα «Λα Στάμπα» έδωσε ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι τα αιτήματα είναι γνωστά. «Δεν θέλω να δηλώσω κάτι σχετικά με το χρέος, γνωρίζετε τα αιτήματά μας, και η επίσημη διαπραγμάτευση πρέπει ακόμη να αρχίσει» είπε χαρακτηριστικά.
«Θα σεβαστούμε τις ευρωπαϊκές πολιτικές για τη μετανάστευση. Αλλά η Ευρώπη πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα ώστε να τύχουν σεβασμού οι διμερείς συμφωνίες με την Τουρκία» είπε για το μεταναστευτικό.
«Αν ισχύουν οι κανόνες των συμφωνιών του Δουβλίνου, σε όλη την Ευρώπη, και κατά συνέπεια και στην Ελλάδα, πρέπει να ισχύσει η αρχή ότι οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να απωθούνται και να επιστρέψουν στις χώρες τους» δηλώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο υπουργός Άμυνας, τέλος, υπογραμμίζει ότι «ο πρωθυπουργός γνωρίζει τις θέσεις του» και πως «αποτελεί κοινή θέση ότι η Ευρώπη πρέπει να βοηθήσει πιο ουσιαστικά και οικονομικά την Ελλάδα, να ελέγξει αποτελεσματικότερα τα σύνορά της, διότι είναι μια χώρα πιο εκτεθειμένη από τις υπόλοιπες». 
madatoforos
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...