Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ.

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

22/09/2016 - Ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος
Με αφορμή σημερινά, παραληρηματικού τύπου, δημοσιεύματα, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας:

1. Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι παρενέβη ή ότι παρεμπόδισε τώρα ή στο παρελθόν οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με τις επαγγελματικές δραστηριότητες της συζύγου του.

2. Τα έργα που αναφέρονται στα παραληρηματικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατακυρώθηκαν στην εταιρεία της συζύγου του πολύ πριν αυτός γίνει υπουργός και έπειτα από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό.

3. Τα περιουσιακά στοιχεία του ιδίου καθώς και της συζύγου του, όπως και ο τρόπος απόκτησής τους, περιλαμβάνονται αναλυτικά στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που υποβάλλει ανελλιπώς από τότε που υπηρετεί σε θέσεις ευθύνης.

Κάποιοι αισθάνονται ότι απειλούνται ή ότι χάνουν προνόμια που δολίως είχαν αποκτήσει. Καιρός είναι να αντιληφθούν ότι η Τράπεζα της Ελλάδος και ο Διοικητής της μένουν έξω από πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες και ότι θα συνεχίσουν το έργο τους, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, όσο δυσάρεστο και αν είναι αυτό για ορισμένους.

Όσοι επιμείνουν σε αυτόν τον πόλεμο λάσπης να γνωρίζουν ότι το επόμενο ραντεβού τους θα είναι με τη Δικαιοσύνη, στην οποία άλλωστε η οικογένεια του κ. Διοικητή έχει ήδη καταφύγει με αγωγές και μηνύσεις. 

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/News/PressReleases/DispItem.aspx?Item_ID=5454&List_ID=1af869f3-57fb-4de6-b9ae-bdfd83c66c95&Filter_by=DT


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...