Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μιας και σήμερα όλοι μιλάνε για σημάδια και συμβολισμούς ..!


Μιας και σήμερα είναι ακόμα μια καλή μέρα οι επικυρίαρχοι να κρύψουν στα φανερά πολλά μυστικά τους χρησιμοποιώντας την αποδόμηση πληροφορίας !
Σήμερα περιμένουν το μαύρο φεγγάρι και δήθεν ο κόσμος και οι «συνομωσιολογοι» λένε ότι είναι η καταστροφή του κόσμου ..!
Το πρωί είδα κανάλια να μιλούν για αυτό .. με ύφος δήθεν έρευνας αλλά με στόχο απαξίωσης όλων όσων δήθεν πιστεύουν στην καταστροφή και το σημάδι του μαύρου φεγγαριού!
Βέβαια ..με κλασικό τρόπο τσουβαλιου ..θέλουν να περάσουν το μήνυμα ..ότι οι συνωμοσιολογοι είναι παντα οι γελοίοι … έτσι ώστε κάτω από τον εννοιολογικό όρο συνωμοσία να μπορούν να δικαιολογούν όλα όσα δεν μπορούν η δεν θέλουν … η δεν πρέπει να πουν!
Πολύ θα ήθελα να είχα μια λίστα με «συνομωσιολογους» που πιστεύουν ότι σήμερα λόγω μαύρου φεγγαριού θα τελειώσει ο κόσμος!!
Αλλά αφού το παιχνίδι παίζεται για να επηρεαστεί όπως πάντα η επιφάνεια , να επηρεαστεί ο αμύητος , αυτός που επιλέγει άλλοι να του δημιουργούν την άποψη του και όχι ο ίδιος με αμφισβήτησή και έρευνα θα αφήσω και εγώ κάποια σημάδια που κανείς δεν θα μιλήσει ..!
Νομίζω ότι είναι αποδεκτό ότι ο κόσμος μας παει ντουγρου στην παράνοια …!
Και σίγουρα ο κόσμος μας είναι γεμάτος σημάδια και συμβολισμούς … !
Και σίγουρα κρυφά ιερατεία, σέκτες, οργανισμοί από το παρελθόν προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητα σημάδια και μηνύματα ….. έτσι ώστε η εποχή τους να μην τους καταδικάσει!
Νομίζω ότι είναι αποδεκτό από όλους .. ότι η γνώση ….η κρυφή και επικίνδυνη γνώση μεταφέρεται από μυστικές ομάδες … ορκισμένες να πετύχουν τον ένα η τον άλλο σκοπό!
Πάμε λίγο στο χάος λοιπόν…
Η Νασα πριν καιρό έδωσε στην δημοσιότητα μερικές φώτο με μια ηλιακή κηλίδα που έμοιαζε με καρδιά….Απριλιος 13 2016 ..
sun-heart
Στην καθολική εκκλησία έχουμε πολλές φώτο με την Παναγία και τον Χριστό όπου ο καλλιτέχνης μας δίνει ξεκάθαρη έμφαση στην καρδιά …!
11
22
33
index
Σε πολλές απεικονίσεις της Παναγίας στην καθολική εκκλησία εμφανίζεται να αντιπροσωπεύει το φεγγάρι !! Ο Χριστός τον Ήλιο και η Παναγία το φεγγάρι …αρκετά λογική σημειολογία !
cc42b9e8d5c2ba1c5b635ffc3c7844c3
moongoddess2
Μάιος του 2016 στις 24 ενα μηνα + μετα την καρδια του ηλιου … στην Ιερουσαλήμ εμφανίζεται ένα κόκκινο φεγγάρι που σύμφωνα με την Νασα δεν θα έπρεπε να ειναι εκεί!!
444
555

Η αποκάλυψη πρώτη μας μιλα για το φεγγάρι σαν αίμα …!

Μήπως όλα αυτά είναι σημάδια μιας νέας εποχής ; Μήπως η εποχή που διανύουμε μετά την εμφάνιση τους είναι η προετοιμασία του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου;
Μήπως …. Μετά το σύμβολο της καρδιας … και το κόκκινο φεγγάρι ..στο σύμπαν από πάνω μας υπάρχει ένα άγνωστο μέχρι σήμερα αντικείμενο…πλανήτης … που μας πλησιάζει ;
Μήπως δίπλα στον Ήλιο…- καρδιά … αν κοιτάξουμε με προσοχή και από συγκεκριμένη γωνία …θα…..αναγνωρίσουμε τον Ενκι… ;
Αυτά ίσως να είναι σημάδια ….

Stranger…


katohika.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...