Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2016/09/232c883d6f3a7bd1484d7d7c271b9130_l.jpg?w=620

Το ότι το μόρφωμα των ψεκασμένων λακέδων της Μέρκελ και συνοδοιπόρων του κομμουνισμού, είναι το «μάτι», το «αυτί» και το «μακρύ χέρι» του Ισραήλ στην Ελλάδα το γνωρίζουμε – φρόντισαν άλλωστε οι ίδιοι οι σιωνιστές να θριαμβολογήσουν γι’ αυτό, αμέσως μόλις μπήκε στη συγκυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2015.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ο αρχι-αλληλέγγυος ψεκασμένος δήμαρχος της Λέσβου, πήγε στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα και συναντήθηκε με την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπεν-Άμπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ψεκασμένου: «Αντικείμενο της εποικοδομητικής αυτής συνάντησης, ήταν η προοπτική αδελφοποίησης του Δήμου Λέσβου με πόλη του Ισραήλ. Στην κατεύθυνση έχουν αναληφθεί ήδη συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τόσο από την πλευρά του Δημάρχου Λέσβου, όσο και από την Πρέσβειρα του Ισραήλ κ. Ιρίτ Μπεν – Άμπα, την οποία ο Δήμαρχος ευχαριστεί δημοσίως.

Στην ίδια συνάντηση, αναλύθηκαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν στην καλλιέργεια και ανάπτυξη των πολιτιστικών, οικονομικών, εμπορικών, επενδυτικών, πολιτιστικών, τουριστικών σχέσεων μεταξύ Λέσβου και Ισραήλ, καθώς και στον αγροτικό τομέα και σ’ αυτόν της κοινωνίας των πολιτών».


«Μεταξύ Λέσβου και Ισραήλ»; Τι είναι η Λέσβος, πόλη-κράτος για να υπογράφει συμφωνίες με το σιωνιστικό τρομοκράτος;

Δεν μας πείθει ο ψεκασμένος δήμαρχος μ’ αυτά. Και ρωτάμε: μήπως ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν να πάρει απευθείας «γραμμή» από τα μεγάλα αφεντικά για τον χειρισμό της «προσφυγικής» κρίσης και την αποτελεσματική καταστολή της λαϊκής θέλησης των κατοίκων της Λέσβου, που θέλουν την πατρίδα τους πίσω;ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...