Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Εθνική υπερηφάνεια! Τις τουαλέτες τους φυλάνε με σκοπιά οι νεοσύλλεκτοι στη Λαμία και τις καθαρίζουν χωρίς γάντια-καθαριστικά!

Κι όμως δεν πρόκειται για τρολ…

Υπηρεσία φύλαξης τουαλέτας άνοιξε στο ΚΕΝ Λαμίας για την αποφυγή δυσάρεστων και βρομερών καταστάσεων που είχαν παρατηρηθεί σε προηγούμενες σειρές.

Πέρα από την πλάκα όμως οι συνάδελφοι που έχουν εντολές να καθαρίζουν τις τουαλέτες αμέσως μετά την χρήση τους, θέτουν σε κίνδυνο την προσωπική υγεία αφού οι τουαλέτες καθαρίζονται μόνο με νερό, χωρίς χλωρίνη και χωρίς το ΚΕΝ να τους προσφέρει γάντια. Εκεί που πάνε να καλύψουν δηλαδή ένα πρόβλημα- προκαλώντας βεβαίως κωμικοτραγικές καταστάσεις με τη Φρούρηση της Τουαλέτας-, δημιουργούν ακόμη περισσότερα!

Εμείς καλούμε τους συνάδελφους να αρνηθούν να εκτελέσουν αυτή την υπηρεσία χωρίς γάντια και χλωρίνη.
Να βγουν παραπονούμενοι απαιτώντας από τη Διοίκηση του ΚΕΝ Λαμίας να εξασφαλίσει τους όρους Υγιεινής που απαιτεί ο στρατωνισμός εκατοντάδων νέων ανθρώπων.

Σε καμιά περίπτωση να μην διακινδυνεύσουν την Υγείας τους.

Επιτέλους η διοίκηση, το ΓΕΣ ας αντιληφθούν ότι είμαστε στο 2016…
Τον σεβασμό των δικαιωμάτων των φαντάρων όμως θα επιβάλλουν μόνο οι ίδιοι με τους αγώνες τους, υπερασπιζόμενοι μαζικά και αγωνιστικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Με ελεύθερο συνδικαλισμό και κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
 
 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...