Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Ιερώνυμος σηκώνει σημαία επανάστασης ή θέλει πάλι να μας υπνωτίσει; "Μπορεί να πουλήσατε τα πάντα, την πατρίδα και τη θρησκεία μας δεν την πουλάμε"


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Όπως έλεγε και ο Παπαδόπουλος στους απαράδεκτους : Τι έγινε ρε παιδιά;

Με πολύ ενδιαφέρον διάβασα σήμερα το πρωί ένα άρθρο στο protothema.gr σύμφωνα με το οποίο, επίθεση στην κυβέρνηση και στον πολιτικό κόσμο γενικότερα εξαπέλυσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, σε ομιλία του από τη Λιβαδειά, τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος άφησε σαφείς αιχμές εναντίον της κυβέρνησης και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει να υποβαθμιστεί το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, λέγοντας πως

«μπορεί να πουλήσατε ή να πουλάτε τους θησαυρούς της Ελλάδας μας, να δίνουμε τα τρένα μας, να δίνουμε τα λιμάνια μας, αλλά την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας, δεν θα σας την παραδώσουμε».


Αναφερόμενος στην κρίση και στη συμβολή των κομμάτων είπε ότι «είναι μία δύσκολη εποχή και όλοι οι άνθρωποι μαστίζονται σε όλους τους κλάδους. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε, ποια οικογένειά θέλουμε, πώς θέλουμε τα παιδιά μας, πώς θέλουμε να ζήσουμε αύριο, ποιο όραμα θα έχουμε» και πρόσθεσε: «Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να αναρωτηθούμε. Μήπως δεν πρέπει να στηρίζουμε τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα;».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προσφυγικό, καλώντας τους Έλληνες να βοηθήσουν τους πρόσφυγες, των οποίων η πατρίδα βομβαρδίζεται δίχως δική τους ευθύνη.

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και μετά ανέφερε την ορθοδοξία, στοιχείο που από μόνο του είμαι σίγουρος όχι έχει τρομάξει πολλούς και σίγουρα κάποιοι χθες κοιμήθηκαν ανήσυχοι...

Και τώρα μπαίνει το βασικό ερώτημα... Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σηκώνει τη σημαία της επανάστασης ή μήπως για άλλη μια φορά ρίχνει στάχτη στα μάτια του λαού;


e-koutsobola.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...