Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Η χώρα διοικείται απο μια ιδιόμορφη μαφία

https://lh3.googleusercontent.com/-Bl-7kEqARTs/V_KJ4lwTDfI/AAAAAAAB9Ks/zRzjRq3tAKo/9wfI7DLgy7SZBXionkl5Xltyi6AtjPls_thumb%25255B5%25255D.jpg?imgmax=800
Η μαφία αυτή παρακολουθεί και ελέγχει τα πάντα, τις σκέψεις σας, τις κινήσεις σας, τις επιθυμίες σας. Όπου και να πάτε έχει τον δικό της να βλέπει, να ακούει, να μεταφέρει, να σας λέει. Η Βουλή είναι μια έκφραση αυτής της μαφίας. που ελέγχει όλη τη νόμιμη και τη παράνομη οικονομία. Σημασία έχει πάντα το κέρδος και νόμος είναι ο νόμος του ισχυρού.

Συνωμοσιολογία θα μου πείτε; Mπορεί. Άλλωστε επιλέγοντας από μια σειρά γεγονότων ότι θέλεις μπορείς να παρουσιάσεις μια ιστορία όπως την θέλεις. Με την έννοια αυτή όλες οι ιστορίες μπορεί να είναι εξίσου αληθινές, όπως και αυτή στην εισαγωγή μας. Αυτό όμως δεν συμβαίνει, στη σημερινή κοινωνία; Aυτό δεν κάνουν οι δικηγόροι στα δικαστήρια; Aυτό δεν κάνουν οι δημοσιογράφοι στα ΜΜΕ; Τί είναι όμως αυτό που πείθει; H ψυχή. Αυτή δεν κατοικεί παντού. Το παρόν πολιτικό σύστημα δεν πείθει κανένα. Είναι ήδη νεκρό. Γιατί όμως αυτή η εξήγηση δεν ισχύει πάντα; Γιατί δεν γνωρίζει κανένας πάντα όλες τις πιθανές ιστορίες ή δεν θέλει να τις δεί. Η θέληση στον άνθρωπο δείχνει τον αγωνιστή και ο Έλληνας δεν έμαθε ποτέ να είναι.


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...