Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Πώς να κρύψετε τον αριθμό σας όταν πραγματοποιείτε μια κλήση

iphone_no_caller_id_640_thumb-κλήση κλήση


Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας όταν πραγματοποιείτε μια κλήση
Μερικές φορές μπορεί να λάβετε μια κλήση που οθόνη του smartphone σας ή το σταθερό σας να εμφανίζει ως μηδέν. Αν και αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο, δεν είναι πάντα ένας επικίνδυνος αριθμός, αλλά κάποιος που έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται ο αριθμός του τηλεφώνου του / της, πληρώνοντας ασφάλιστρα στην τηλεφωνική εταιρεία.

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε την ίδια λειτουργία στο smartphone σας / σταθερό χωρίς να πληρώνετε την τηλεφωνική εταιρεία σας. Ή ίσως αν θέλετε να κάνετε έκπληξη στο φίλο σας! Όποιος και αν είναι ο λόγος, σας παρουσιάζουμε τον τρόπο να αποτρέψετε τον αριθμό σας από το να αναβοσβήνει πάνω στην οθόνη του ατόμου που καλείτε.

Παρακάτω λοιπόν σας παραθέτουμε όλους τους τρόπους για να κρύψετε τον αριθμό σας όταν πραγματοποιείτε μια κλήση από σταθερό ή κινητό. (Η μεθοδολογία είναι η ίδια σε όλα τα δίκτυα.)
Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού σας πριν από την πραγματοποίηση μιας κλήσης: Εάν καλείτε από σταθερό τηλέφωνο, προσθέτοντας το «1831» πριν από τον αριθμό, θα κάνετε την κλήση σας ιδιωτική χωρίς αναγνώριση.
Πώς να κρύψετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου πριν από την πραγματοποίηση μιας κλήσης: Εάν τώρα καλείτε από κινητό, προσθέστε «# 31 #» στο μπροστινό μέρος του αριθμού που θέλετε να καλέσετε.

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε σε ανώνυμο τον αριθμό σας, μέσω των ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας, οι οποίες ελέγχουν την αποστολή της ταυτότητας του καλούντος. Να πώς γίνεται αυτό:
Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Android: Στις συσκευές Android θα πρέπει να μεταβείτε στο μενού, επιλέγοντας πρόσθετες ρυθμίσεις και στη συνέχεια, αναγνώριση κλήσης
Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο iPhone: Με τα iPhones, αυτό το βρίσκετε στις Ρυθμίσεις> Τηλέφωνο> Εμφάνιση του Caller ID μου.

Προσοχή όμως, όλα τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύουν σε όλες τις χώρες.secnews.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...