Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΕΨΕΙ! ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

poutin-tzixantistes

Σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμα τους συριακές και ρωσικές δυνάμεις: Αιχμάλωτοι τζιχαντιστές μαρτυρούν…
Συριακές και ρωσικές δυνάμεις που εισέβαλαν σε περιοχή στο Χαλέπι συνέλαβαν αρκετούς αιχμαλώτους ισλαμιστές , οι οποίοι χωρίς καμία βία παραδέχτηκαν ότι έλαβαν πρόσφατα στρατιωτική εκπαίδευση στην Τουρκία.
Κατά την διάρκεια της μάχης για την ανακατάληψη της περιοχής Sheikh Said στο νότιο Χαλέπι, Σύροι στρατιώτες στρατού συνέλαβαν τζιχαντιστές που πολεμούσαν  εναντίον των φιλο-κυβερνητικών δυνάμεων .
t1

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ομολόγησαν χωρίς  ενδοιασμό ότι είχαν εκπαιδευτεί στην Τουρκία.
Πρόκειται για μια ταχύρυθμη και αποτελεσματική βασική στρατιωτική εκπαίδευση σε ειδικό στρατόπεδο  στο Γκαζιαντέπ, διάρκειας  από 2 έως 4 εβδομάδων.

t2

«Ήμασταν χωρισμένοι σε μονάδες των  100 ατόμων η κάθε μία»,  λέει ένας αιχμάλωτος αντάρτης . Οι «νεοσύλλεκτοι» ισλαμιστές αντάρτες εκπαιδευόντουσαν στα βασικά αντικείμενα , όπως ήταν η χρήση του  τυφεκίου Kalashnikov, του  βαρέως πολυβόλου  Degtyarev και του όπλου  Shpagin (DSK).

t3

Μετά την λήξη της «εκπαίδευσης» από Τούρκους υπαξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων και το πέρασμα τους του καθενός από όλα τα στάδια της προετοιμασίας, οι μελλοντικοί τζιχαντιστές «τσιμπούσαν»  από 100 δολάρια έκαστος .

t4

Πρόκειται για μια  ακόμη επιβεβαίωση των σχεδίων του Ερντογάν σε ολόκληρη την περιοχή , αλλά και την Συρία μετά την απόφαση του για συνέχιση της τουρκικής εισβολές ακόμα νοτιότερα.
Είναι θέμα απλά χρόνου Τούρκοι και Ρώσοι να έρθουν αντιμέτωποι στο έδαφος για την επικυριαρχία στην χώρα αυτή.pentapostagma

ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...