Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Εμφυλιακό Μήνυμα Πολάκη στο Facebook για την Απόφαση του ΣτΕ ,τον Ρούμπωσε Απαντώντας του ο Κερκυραίος Σπύρος Πρίφτης!

2016-10-27_083131
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχολίασε την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες με ανάρτησή στο προφίλ του στο Facebook.
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Παυλος Πολακης·
Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα .

Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοςιο τομέα ,όπως με το Γιαννοπουλο που τον ξαναγύρισαν στο Κεελπνο και τον ξανά διώξαμε ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .
Εμεις ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Υγ1 Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι ειναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς απο τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;!
Υγ2 όταν μιληςα για το πρόβλημα της Δικαιοσυνης πριν δυο τρεις μήνες στο Περιστέρι , μου την έπεσαν με «ιερή αγανάκτηση» όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ποτάμι για «ασέβεια » .Κατι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!!
Υγ3 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!
Για να πάρει την Απάντηση που του Αρμόζει απο τον Κερκυραίο Σ.Πρίφτη στο Facebook <<Αν δεν την έχει Διαγράψει ακόμα απο το Προφίλ Του>>

Spyros Prifths

Spyros Prifths Το Πρώτο Πραξικόπημα ήρθε με την αλλοίωση στο Δημοψήφισμα,που το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού έγινε ΝΑΙ! Το Δέυτερο Πραξικόπημα ήρθε με την υπογραφή του 3ο Μνημονίου! Ακολουθούν κι άλλα πραξικοπήματα όπως Π.Χ. διατηρηση του ΕΝΦΙΑ, Αύξηση του ΦΠΑ ,Αποκρατικοποιήσεις,και αλλα πολλά…και όλα αυτά Πολάκη για την διατήρηση της Καρέκλας στην Εξουσιά! Τι θα ήταν καλύτερα…αν υπάρχει φιλότιμο και αξιοπρέπεια….ένα Συριζα του 3% χωρίς όλα αυτα,η ένα Συριζα του 35% με όλα αυτα! Εγω θα προτιμούσα το Πρώτο…..Εσείς διαλέξατε το δεύτερο…..για την Καρέκλα της Εξουσιας…..κάνοντας Πραξικόπημα στην ιδια την ιδεολογια του Σύριζα!


Αρθρο Σπυρος Πριφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr


triklopodia 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...