Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Όταν έχεις συνταχθεί με τους ΝΕΟ-ΝΑΖΙ της Νέας Μεγάλης Μαύρης Δικτατορίας της Ευρώπης και έχεις υπογράψει το επαχθέστερο ΜΝΗΜΟΝΟ, δεν ρίχνεις κροκοδείλια δάκρυα για την αφαίρεση της ΣΗΜΑΙΑΣ από τα LIDL, Δημήτρη Καμμένε.
 Απ' αυτά τα στοιχεία κάποιων ανθρώπων που σιχαίνομαι στη ζωή μου, είναι Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...

Κι αυτή, περισσεύει στην συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Γιατί, πώς αλλιώς να χαρακτηριστούν οι... κατηγορίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου για την αφαίρεση της Σημαίας από τα γερμανοκρατούμενα LIDL, όταν ο ίδιος έχει υπογράψει το επαχθέστερο των Μνημονίων, και τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, μιας ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

Τότε, που συνυπέγραφε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, δεν τον ενδιέφερε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, που με την υπογραφή τους όλοι της συγκυβέρνησης, την εξευτίλιζαν και στην ουσία την πουλούσαν;;;

Όταν συνυπέγραφε για το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ στο οποίο θα μεταφερθεί όλος ο θησαυρός της Ελλάδας, δεν τον ενδιέφερε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;;;;

Αναρωτιέμαι, πότε η οργή του λαου θα ξεσπάσει πάνω σας, και δεν θα βρίσκετε σ' ολόκληρη τη γη, λαγούμι να κρυφθείτε...

Μωρέ, μια χαρά του τα γράφει στο tweeter ο GEORGE TZORBATZAKIS. 
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Όσο για τα Lidl,  τα πράγματα είναι απλά.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ. 
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ...


«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Γιατί κατηγορεί αλυσίδα σούπερ μάρκετ


Dimitris Kammenos


Διαμάχη μεταξύ του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου και μεγάλης εταιρείας σούπερ μάρκετ, άναψε για την… ελληνική σημαία.Ο Δημήτρης Καμμένος κατηγορεί τη Lidl ότι αφαίρεσε από τα προϊόντα της την Ελληνική Σημαία και η εταιρεία, απαντώντας σημειώνει πως πρόκειται «για μια γραφιστική απεικόνιση των θεματικών ελληνικών εβδομάδων που φιλοξενούμε στα καταστήματά μας» και υπογραμμίζει ότι «σε καμία περίπτωση δεν επιδιώξαμε να παραπέμψουμε το κοινό στο σύμβολο της ελληνικής σημαίας».


«Η απόφαση των υπευθύνων της αλυσίδα super market Lidl να αφαιρέσουν από αρκετά πριϊόντα τους την Ελληνική Σημαία που σηματοδοτούσε την ελληνικότητά τους, και στη θέση τους να αφησουν μόνο ένα σχέδιο με γαλάζιες – λευκές ρίγες, εγείρει σοβαρά ερωτήματα και προβληματισμό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καμμένος σε δελτίο τύπου.


 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:


«Απολογούμαστε για την όποια παρανόηση. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι από πλευράς μας δεν υπήρχε καμία πρόθεση παραποίησης του εθνικού μας συμβόλου. 

Πρόκειται για μια γραφιστική απεικόνιση των θεματικών ελληνικών εβδομάδων που φιλοξενούμε στα καταστήματά μας.


Συγκεκριμένα το σύμβολο που χρησιμοποιούμε αποτελεί δημιουργική απεικόνιση γραμματόσημου και συμβολίζει τη γεωγραφική προέλευση των προϊόντων.

 Επιλέχθηκε το γαλάζιο και το λευκό, καθώς αυτά είναι τα χρώματα που καλύτερα από όλα συμβολίζουν τη χώρα μας. Οι χρωματισμένες οριζόντιες γραμμές του είναι μόλις 7 και όχι 9 όπως στην ελληνική σημαία.


Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώξαμε να παραπέμψουμε το κοινό στο σύμβολο της ελληνικής σημαίας την οποία ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε αυτούσια τόσο στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό φυλλάδιο προσφορών μας όσο και στην τηλεοπτική μας επικοινωνία.


Βασικός μας στόχος στη Lidl Hellas είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας, κοινωνίας κι επιχειρηματικότητας, η ανάδειξη των Ελλήνων προμηθευτών και παραγωγών και η ενσωμάτωση ολοένα και περισσότερων ελληνικών κωδικών στη γκάμα μας».


Lidl

 

Πηγή

attikanea.blogspot.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...