Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

“Κοράκια” εισπρακτικής εταιρείας κατά στρατιωτικού για…49 ευρώ!

Ένας στρατιωτικός που υπηρετεί στη Μυτιλήνη περιγράφει το δράμα που ζει από τα “κοράκια” εισπρακτικής εταιρείας για χρέος…49 ευρώ το μήνα! Το περνάνε πολλοί Έλληνες.Είναι η πρώτη φορά που ένας στρατιωτικός το ομολογεί με αγανάκτηση.

Την περιγραφή κάνει στον συνάδελφο Μιχάλη Κανιμά για το timelink.gr.

Τι λέει μεταξύ άλλων:

Για ένα χρέος 2.000 ευρώ που έχει συμφωνηθεί να αποπληρώνεται σε δόσεις των 49 ευρώ το μήνα, μία εισπρακτική εταιρία έχει κάνει το βίο αβίωτο σε στρατιωτικό που υπηρετεί στη Μυτιλήνη. Τον ενοχλούν μέχρι και δέκα φορές την ημέρα, τον απειλούν και τον έχουν κάνει ρεζίλι ,όπως αναφέρει ,στην υπηρεσία του και στο σπίτι του. Ώσπου ο άνθρωπος αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την περιπέτεια του, μήπως και βρεθεί κάποιος και σταματήσει το μαρτύριο του.

«Σε αυτή τη χώρα που ζούμε και με αυτή τη κυβέρνηση δεν έχω τι να πω έχω αγανακτήσει. Είμαι στις ένοπλες δυνάμεις χρόνια και θεωρώ τον εαυτό μου πατριώτη. Κάποια στιγμή στη ζωή μου πήρα και εγώ μια πιστωτική κάρτα 2.000 ευρώ. Δεν μπορούσα ,όμως να την αποπληρώσω και έβαλα δόσεις 49 ευρώ το μήνα. Για δύο μήνες δεν πλήρωσα γιατί κάτι μου έτυχε και μια εταιρεία που λέγεται «…..», με παίρνει συνεχώς τηλέφωνο, μιλάμε για δέκα φορές τη μέρα και μου λένε «ψάξε βρες χρήματα να μας πληρώσεις, δεν μας απασχολεί αν δεν έχεις, τράβα δανείσου γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα».

Μιλάμε για ούτε 100 ευρώ. Έχω γίνει ρεζίλι στην υπηρεσία μου, στη γυναίκα μου, ξυπνάνε το ανήλικο παιδί μου αν και τους έχω πει ποιες ώρες να καλούν. Ήμουν πάντα ευγενής άνθρωπος και έχω μάθει και να σηκώνω το τηλέφωνο ακόμη και αν με καλούν από απόκρυψη και να μιλάω όμορφα. Όμως οι αλλεπάλληλες οχλήσεις και οι απειλές με έχουν εξοργίσει. Και πολλοί άνθρωποι γι αυτούς τους λόγους έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία.

Είμαι στρατιωτικός στη Μυτιλήνη και εκτός από το μπάχαλο στα «hot spot» με τους λαθραίους να κάνουν πανηγύρι, οι αστυνομικοί να έχουν τα χέρια δεμένα λόγω άνωθεν εντολών, έχουμε και τις εισπρακτικές που επανήλθαν δριμύτερες με απειλές”.


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...