Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Τι ζητούσαν οπλισμένοι στρατιωτικοί γιατροί στο ΠΑΓΝΗ;


Eνα περίεργο περιστατικό καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ σύμφωνα με το οποίο 2 φερόμενοι στρατιωτικοί γιατροί του Ισραήλ, ο ένας με όπλο ,ζήτησαν πληροφορίες για το νοσοκομείο. Το σωματείο συνδέει το περιστατικό με το ρόλο που επιχειρεί να παίξει η Κρήτη στους πολέμους, όπως αναφέρεται , λόγω των βάσεων.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση:

«Το σωματείο εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ καλεί σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα τους εργαζομένους με αφορμή ένα γεγονός που σημειώθηκε 31/10 στο χώρο του νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν 2 φερόμενοι στρατιωτικοί γιατροί του Ισραήλ, με όπλο ο ένας από τους 2, που ζήτησαν πληροφορίες για το νοσοκομείο, για την ύπαρξη ιατρικών ειδικοτήτων και να δουν τους χώρους του νοσοκομείου. Κάτι που προφορικά απαγορεύτηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου.

Το παραπάνω γεγονός δεν είναι ανεξάρτητο από τον ιδιαίτερο ρόλο που επιδιώκουν να παίξει το νησί μας και οι υποδομές στην περιοχή με την αμερικανονατοϊκή βάση στη Σούδα. Φαίνεται ότι οι φονιάδες των λαών επιθεωρούν τους χώρους που θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν από τις τυχόν στρατιωτικές συγκρούσεις. Οι εξελίξεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τα εργατικά, λαϊκά συμφέροντα. Είναι ώρα επαγρύπνησης και αγώνα ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την ελληνική εμπλοκή για την υλοποίησή τους.

Οι μαχόμενοι υγειονομικοί δεν θα γίνουν συνένοχοι στη βάρβαρη πολιτική που τσακίζει τους λαούς, δεν θα γίνουν συνένοχοι στους πολέμους. Η αξιοποίηση των γνώσεων και της προσφοράς μας αφορά την υγεία του λαού μας και όλων των λαών που μοχθούν καθημερινά κάτω από τις όλο και πιο δύσκολες συνθήκες και όχι τους φονιάδες των λαών (ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ).

Στους δικούς τους στόχους και επιδιώξεις, απαντάμε με ένταση της δράσης μας.

Καμία ελληνική εμπλοκή στους πολεμικούς σχεδιασμούς και πολέμους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».neakriti.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...