Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

https://2.bp.blogspot.com/-dvrUm5Nr3g0/VfVnGuBgcPI/AAAAAAAAFuc/DB2xcdljM_M/s1600/%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2582.jpg

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ


Φωτογραφία: O Φερίτ Σαχένκ (αριστερά) ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στην Τουρκία.Ο όμιλος του μετά απο επιτυχή διαγωνισμό κατέχει το 15% του Αστέρα Βουλιαγμένης στην Αθήνα http://eu.greekreporter.com/2013/12/12/turkish-tycoon-in-greek-real-estate-market/

29-11-2016
Greek Spirit
Πριν από δεκατέσσερις μήνες έιχα γράψει ότι η Τουρκία θα επιχειρήσει την οικονομική άλωση της Ελλάδας με τεράστιες επενδύσεις και εξαγορές,όλα αυτά με κεφάλαια απο το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία.Δυστυχώς είχα δίκιο.Διαβάστε το :

Ο Κατρούγκαλος προαναγγέλλει: Ερχονται Σαουδάραβες επενδυτές


Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης


28|11|2016

Αναθέρμανση των ελληνο-σαουδαραβικών σχέσεων και «προοπτικές ουσιαστικής συνεργασίας και επενδύσεων εκ μέρους των Σαουδάραβων επιχειρηματιών», διαπίστωσε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ριάντ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
«Αναθερμένονται, έπειτα από μία περίοδο σχετικής χαλαρότητας, οι πολιτικές και οικονομικές σχέσεις Σαουδικής Αραβίας και Ελλάδας, που είναι μεν καλές, αλλά είχαν περάσει ένα διάστημα υποτονικό», δήλωσε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Κατρούγκαλος, μετά τις συναντήσεις του με τον υφυπουργό Εξωτερικού Εμπορίου και Επενδύσεων, Αμπντουλαχμάν Αλ-Χάρμπι (Abdulahman Al-Harbi), τον πρίγκιπα Μισάλ Μπιν-Σαούντ Μπιν Αμπντουλαζίζ (Mishaal Bin-Saud Bin-Abdulaziz), καθώς και αξιωματούχους του υπουργείου Εξωτερικών.
Ενδεικτικό είναι ότι η τελευταία διυπουργική συνάντηση Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια.
Πηγή: Ο Κατρούγκαλος προαναγγέλλει: Ερχονται Σαουδάραβες επενδυτές | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/304082/o-katroygkalos-proanaggellei-erhontai-saoydaraves-ependytes#ixzz4RPwG3Pe3


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ --ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ

GreekSpirit
13-9-2015
Πολύ σύντομα, σε ένα-δυο χρόνια Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες επενδυτές θα εξαγοράσουν όλην την υπό κατάρρευση βιοτεχνική και βιομηχανική υποδομή της Ελλάδας, όλα τα φιλέτα του ΤΑΙΠΕΔ-το ταμείο στο οποίο καταλήγει για ξεπούλημα όλη η δημόσια ακίνητη περιουσία, ακόμη και ο αιγιαλός- και θα εκτοπίσουν την έτσι κι αλλιώς υποβαθμισμένη ελληνική επιχειρηματικότητα.Οι Τούρκοι αυτοί επενδυτές θα ανήκουν στον στενό κύκλο των μερικών χιλιάδων πιστών του πολιτικού ισλάμ του Ερντογάν οι οποίοι χρηματοδοτούνται από το Κατάρ.Το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία με πακτωλό κεφαλαίων τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αναστήσει την τουρκική οικονομία, έχουν θέσει την Τουρκία εκτός επιτήρησης ΔΝΤ μετά απο σχεδόν σαράντα χρόνια και έχουν κάνει τον Ερντογάν υποχείριο τους έτοιμο να υποστηρίξει τους τζιχαντιστές στην Συρία και Μ.Ανατολή.
Πίσω από το Κατάρ βρίσκονται η Γερμανία και οι ΗΠΑ που παρέχουν πολιτική κάλυψη και παροχή πολεμικής τεχνογνωσίας.
Οι Τούρκοι αυτοί επενδυτές στα αρχικά στάδια θα παρέχουν πραγματικές θέσεις εργασίας και εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και συμβάσεων.Οι Έλληνες κουρασμένοι και απογοητευμένοι από τις κυβερνήσεις του ''ΟΧΙ'' που έγινε ''ΝΑΙ'' και την ανεργία θα τρέξουν περιχαρείς να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό των Τούρκων επιχειρηματιών.Οι Έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες θα συνεργασθούν με χαρά με τους Τούρκους οι οποίοι δεν θα αθετούν τον λόγο τους και θα εκπληρώνουν στο ακέραιο όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις τους.http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/09/blog-post_13.html
Οι Τούρκοι ως αφεντικά θα αποτελέσουν το καλό παράδειγμα προστασίας των εργαζόμενων.Τακτικές πληρωμές μισθών, επιταγών κεφαλαιακή επάρκεια, διαφάνεια θα χαρακτηρίζουν την τουρκική επιχειρηματική εισβολή.
Γρήγορα θα ενταχθούν και παράτυποι μετανάστες-πρόσφυγες-οικονομικοί μετανάστες κτλ κτλ στο εργατικό δυναμικό των Τούρκων αφεντών.
Ο εκμαυλισμός της ελληνικής κοινωνίας και της χώρας από το 1974 και μετά επιτέλους αποκτά νόημα. Οι Τούρκοι του Ερντογάν που πρεσβεύουν το πολιτικό Ισλάμ δεν είναι αμελητέα μεγέθη.
Το πολιτικό ισλάμ του Ερντογάν μπορεί να σημαίνει για τους Έλληνες ταραχές και πλατεία Ταξίμ, ξύλο και προσαγωγές , καταπίεση Κούρδων αλλά για το τουρκικό κράτος σημαίνει πιστή εφαρμογή των επιταγών του κορανίου στην καθημερινή και οικονομική ζωή.

Οι Έλληνες θα διαπιστώσουν με χαρά ότι πέρα από το απέραντα διεφθαρμένο ελληνικό σκηνικό υπάρχουν οι φίλοι γείτονες μας οι οποίοι τελικά τόσο μας μοιάζουν στην κουλτούρα αλλά και τόσο διαφορετικοί και καθαροί στις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους.
Οι Τούρκοι επιχειρηματίες θα ζητήσουν και θα λάβουν την παροχή προνομίων προκειμένου να μπορέσουν να διατηρήσουν τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα οι οποίες εξάλλου θα παρέχουν τόσες πολλές θέσεις εργασίας.
Θα ζητήσουν ειδική φορολογική μεταχείριση, ευνοϊκό καθεστώς δασμών στις εξαγωγές και εισαγωγές, ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και διακαιώματα με την υπόσχεση ότι πάντα θα συνυπολογίζουν και το δίκιο του εργάτη.
Το ελληνικό κράτος θα ιδρύσει τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στον Έβρο, κεντρική Μακεδονία, Κρήτη, νησιά Αιγαίου και άλλου όπου οι Τούρκοι επενδυτές θα απολαμβάνουν ειδικό φορολογικό και θεσμικό καθεστώς. Οι Έλληνες με περίσσευμα ευτυχίας θα δούνε τον στρατό να καταργείται ή να αποσύρεται από τις ΕΟΖ , την επάρατη υποχρεωτική θητεία να καταργείται, τις αμυντικές δαπάνες να μειώνονται και παράλληλα θα απολαμβάνουν την μείωση της ανεργίας, έστω και με 400 ευρώ μισθό.
Οι Τούρκοι στις ΕΟΖ θα εκμεταλλεύονται τον χρυσό ,τα αέριο, τα μέταλλα και τις σπάνιες γαίες της Ελλάδας και σε όποιον τολμήσει να ψελλίσει ότι η χώρα προδόθηκε θα αντιπαραθέτουν το επιχείρημα της οικονομικής καταστροφής που προκλήθηκε την εποχή που την χώρα διοικούσαν οι Ελληνες.Και θα έχουν δίκιο.
Ωστόσο σύντομα οι Έλληνες εργαζόμενοι θα διαπιστώσουν πως για να διατηρήσουν την εργασία τους θα πρέπει αρχικά να ανεχθούν μουσουλμάνους προϊσταμένους και ότι θα πρέπει να αποκηρύξουν την εθνική και θρησκευτική τους ταυτότητα .
Οι λίγοι που θα αντισταθούν θα καταλήξουν άνεργοι, ανασφάλιστοι και ίσως φυλακισμένοι.
Η τουρκική επιχειρηματική ελίτ που οργανώνει την εισβολή στην Ελλάδα αποτελείται από μερικές εκατοντάδες επιχειρηματίες ως πυρήνα και λίγες χιλιάδες στις παρυφές της, μια μουσουλμανική κάστα η οποία ακολουθεί μια ιδιότυπη οικονομική ''Σαρία'' με κανόνες όπως η απαγόρευση να δανείζουν και να δανείζονται με τόκο, την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων τους εφόσον το αντίθετο αποτελεί ηθική παράβαση, την έγκαιρη καταβολή μισθών και την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας μεταξύ των εργαζόμενων τους και υπαλλήλων.
Ενώ στην υποτιθέμενη προοδευμένη Ελλάδα η οικογένεια και ειδικά τα παιδιά θεωρούνται τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης στην Τουρκία και στις επιχειρήσεις της ελίτ των Τούρκων επιχειρηματιών η οικογένεια αποτελεί τυπικό αλλα΄ και ουσιαστικό προσόν για τους υπαλλήλους τους Όταν στην δήθεν προοδευμένη Ελλάδα οι ακάλυπτες επιταγές, τα φέσια , τα κόκκινα δάνεια και η αθετήσεις πληρωμών ΄΄πάνε σύννεφο'' λόγω της τοκογλυφίας των τραπεζών στην Τουρκία οι επιχειρηματίες δανείζουν και δανείζονται χωρίς τόκο όπως ακριβώς ορίζει το κοράνι.http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/09/blog-post_13.html
Οι παραπάνω πρακτικές θα εφαρμοστούν και στην επιχειρηματική δραστηριότητα των Τούρκων στην Ελλάδα και θα αποτελέσουν το καλύτερο διαπιστευτήριο τους .Οι επιχειρηματίες αυτοί είναι σουνιτες μουσουλμάνοι αλλά θα χρησιμοποιήσουν τους Έλληνες μουσουλμάνους και Πομάκους της Μακεδονίας -Θράκης ως συνδέσμους με την Ελληνική κοινωνία παρόλο που οι τελευταίοι είναι Αλεβιτες και όχι σουνίτες. Το τουρκικό προξενείο στην Θράκη εδώ και χρόνια έχει συμβιβαστεί με την θρησκευτική διαφοροποίηση των Ελλήνων μουσουλμάνων Αλεβιτών και τους προετοιμάζει ως μεσαία στελέχη που θα διευθυνουν τις τουρκικές επιχειρήσεις στο ελληνικό έδαφος. Η νεολαία των Ελλήνων μουσουλμάνων εδώ και χρόνια έχει εξέλθει των στενών ορίων της υπερσυντηρητικής κοινωνίας τους και έχουν αποφοιτήσει από τα ελληνικά αλλά και τουρκικά πανεπιστήμια.
Τίποτα απο τα παραπάνω δεν θα ήταν κακό εάν δεν παραμόνευε στο βάθος ο απώτερος στόχος των τουρκοκαταριανων για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας.
Μετά τις εκλογές τις 20 Σεπτεμβρίου 2015 η οικουμενική κυβέρνηση που θα προκύψει θα ορίσεις ως πρωθυπουργό κάποιον τραπεζίτη. Αμέσως μετά τις εκλογές οι ελληνικές τράπεζες θα περάσουν τον έλεγχο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας , τα stress tests, τα οποία θα αποδείξουν πέρα από κάθε αμφιβολία την χρεοκοπία τους. Η μόνη λύση πριν το κλείσιμο τους θα είναι το κούρεμα καταθέσεων το οποίο θα γίνει τον Ιανουάριο του 2016.
Εάν οι Έλληνες αντιδράσουν τότε θα γίνει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο το οποίο θα αποπροσανατολίσει από τα προβλήματα και θα επιταχύνει την εισβολή των Τούρκων επιχειρηματιών αφού μετά τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις θα ανακαλύψουμε ότι είμαστε φίλοι με τους Τούρκους.
Εξάλλου πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες έχουν καταφύγει τα τελευταία χρονια στην δυτική Τουρκία προετοιμάζοντας το έδαφος της ΄΄ελληνοτουρκικής φιλίας'' .Αλλά και εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Έλληνες έχουν καταφύγει στην Τουρκία προς εύρεση εργασίας με απόλυτη επιτυχία.Οι Έλληνες αυτοί είναι επιστήμονες και επαγγελματίες υψηλής κατάρτισης οι οποίοι βέβαια δεν έχουν καμία ευθύνη για τις επιλογές τους , ούτε δόλο, ωστόσο θα βρεθούν στο κέντρο του ενδιαφέροντος ως πρότυπα ελληνοτουρκικής συνεργασίας.
Ομως και η Τουρκία θα πληρώσει βαρύ τίμημα. Ο Ερντογάν και το πολιτικό Ισλάμ που πρεσβεύει είναι ακατάλληλος συνδυασμός για τα αρχικά στάδια της τουρκικής οικονομικής εισβολής. Ο Ερντογάν ωστόσο δεν μπορεί να βγει από το κάδρο εφόσον οι Καταριανοί και Γερμανοί χρηματοδότες και υποστηρικτές του χρωστάνε πολλά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί αλλά όχι με τον τραγικό τρόπο που φαντασιωνόμαστε αλλά με ομοσπονδοποίηση.Ο Ντεμιρτάς παρόλο που είναι Κούρδος δεν προωθείται για να δικαιώσει τους ομοεθνείς του αλά για να ηγηθεί της δυτικής Τουρκίας η οποία θα αποτελεί ένα από τα τρία συστατικά στοιχεία της ομοσπονδοποιημένης Τουρκίας. Τα κομμάτια θα είναι η Ανατολία με ηγέτη τον Ερντογάν , η δυτική με ηγέτη τον Ντεμιρτάς και το ημιαυτόνομο Κουρδιστάν.
Η τριχοτόμηση της Τουρκίας με το Κουρδιστάν ανεξάρτητο ή ημιαυτόνομο ήταν μια ειλημένη απόφαση από τον Μαρτιο του 2013 οπότε και για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια επιτεύχθη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Τούρκων και Κούρδων και μάλιστα με τις ευλογίες του έγκλειστου Οτσαλάν.Οι Κούρδοι περίμεναν ανατλλάγματα όπως η αμνηστία και αποφυλάκιση των ανταρτών τους, η αναγνώριση της γλώσσας τους,η διαδασκαλία της στα επίσημα τουρκικά σχολεία κ.α.Ωστόσο οι ταραχές στην πλατεία Ταξίμ το 2014 έκαναν τον Ερντογάν να σταματήσει την οποιαδήποτε ειρηνευτική και πολιτική διεργασία με τους Κούρδους και περιχαρακώθηκε πίσω απο τις μυστικές υπηρεσίες τυ ψάχνοντας να βρεί πραγματικούς και φανταστικούς εχθρούς. Οι Κούρδοι προειδοποίησαν τον Ερντογάν , ο τελευταίος έκανε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο αναθετοντας μάλιστα στον πιο στενό συνεργάτη του, τον διευθυντή της ΜΙΤ Χακάν Φυντάν, την συνέχιση των διαπραγματέυσεων αλλά χωρίς επιτυχία.Τα κατοπινά τα ξέρουμε όλοι.Ο Ερντογάν όχι μόνο συνέχισε την προσπαθεια ειρήνευσης αλλά κατέληξε να σκοτώνει Κούρδους στο Κομπάνι.
Ο Ντεμιρτάς μας προέκυψε σε μια προσπάθεια γοητείας των Κούρδων και των δυσαρεστημένων κατοίκων των δυτικών κοσμικών επαρχιών. Ομως ο στόχος είναι η συνέχιση του σχεδίου της προσχεδιασμένης τριχοτόμησης της Τουρκίας με τις δυτικές επαρχίες να χρησιμοποιούνται ως ο Δουρειος Ιππος της οικονμικής εισβολλής στην Ελλάδα, την Ανατολία να διατηρεί τον μητροπολιτικό Ισλαμικό χαρακτηρα υπό τον Ερντογάν και το αυτόνομο Κουρδιστάν να δίνει λύση στην εσωτερική αστάθεια της Τουρκίας.
Η δήθεν διάλυση της Τουρκίας και η ελληνική αναγέννηση αποτελούν αστικούς μύθους, απλά γραφίκοτητες.
Η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι η Ρωσία η οποία προσπαθώνταςνα στηρίξει τα συμφέροντα της θα αντιπαρατεθεί με την Τουρκία και Κατάρ.
http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/09/blog-post_13.html
Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο hellenicsunrisecontact@yahoo.gr200,000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΣΥΛΟ-ΣΥΝΟΛΟ 6,000,000
Οριστικό: 6 εκατομ. "πρόσφυγες" θα δεχθεί η Ελλάδα

http://voicenews.gr/images/eidisis/2015/Septevrios/14-09-2015_20-09-2015/15-09-2015/prosf.jpg

15 -9-2015

Σύμφωνα με πληροφορίες το κύμα μεταναστών που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής η Ελλάδα δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου, καθώς αναμένεται να δεχθεί άλλα 6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε βάθος 2 ετών.
Προϋπόθεση γι' αυτό αποτελεί η συμφωνία που υπογράφτηκε ανάμεσα στην υπηρεσιακή κυβέρνηση και την ΕΕ, κατά τη χθεσινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΗΓΗ http://voicenews.gr/index.php/ethnika-themata/38211-6-2.html
Πιο συγκεκριμένα Ελλάδα και Ιταλία συμφώνησαν να δημιουργήσουν κέντρα πρώτης υποδοχής και καταγραφής προσφύγων (hot spots) στο έδαφός τους, με τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών, Τομας ντε Μεζιέρ, να αναφέρει τα εξής: «Σήμερα η Ελλάδα ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι είναι έτοιμη να δημιουργήσει έναν ή περισσότερους καταυλισμούς υποδοχής προσφύγων. Η Ελλάδα ξεκαθάρισε επίσης ότι θα συνεργαστεί με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ (UNHCR), κάτι το οποίο ζητούσαμε εδώ και καιρό. Η Ελλάδα ζήτησε να λάβει οικονομική βοήθεια για τη δημιουργία τoυ hot spot, κάτι που περιλαμβάνεται στην απόφασή μας».
Παράλληλα οι υπουργοί Εσωτερικών οριστικοποίησαν πλέον τον κατάλογο των χωρών της νοτιο-ανατολικής Ευρώπης που θεωρούνται "ασφαλείς" και κατά συνέπεια οι προερχόμενοι από αυτές, πρόσφυγες, δεν δικαιούνται ασύλου. Στην συγκεκριμένη λίστα όμως φαίνεται πως υπάρχει ένα παραθυράκι, καθώς η Τουρκία δεν αποτελεί μέρος της λίστας, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όσα άτομα περνάνε στην Ελλάδα από τα Τουρκικά σύνορα δικαιούνται ασύλου ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης. Αξίζει να αναφερθεί πως η Τουρκία αποτελεί ένα από τα συχνότερα κανάλια μεταφοράς μεταναστών για τους εμπόρους της Μέσης Ανατολής.
Με βάση πηγές, 4 εκατομμύρια πρόσφυγες περιμένουν να περάσουν από την Συρία στην Ελλάδα, ενώ υπολογίζεται πως οι προσφυγικές/μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα αναμένονται σε 100.000 - 200.000 τον μήνα, για τα επόμενα 2 έτη.
Τέλος φαίνεται πως οι μετανάστες, μάλλον θα τοποθετηθούν σε ακατοίκητα νησιά και ακατοίκητα χωριά της Θράκης και της Ηπείρου.hellenicsunrise.blogspot.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...