Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ… Σατανιστές πίσω από τη διπλή αυτοκτονία

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/11/star.jpg

Ανατρεπτικές αποκαλύψεις συνθέτουν νέο σκηνικό για τις συνθήκες υπό τις οποίες έφτασε στην αυτοκτονία ο 17χρονος Ιωακείμ πέφτοντας στις ράγες του τρένου στην Ημαθία, με τη συνομήλικη φίλη του Εύα να τον ακολουθεί με τον ίδιο τρόπο 37 μέρες μετά.
Οι αστυνομικές έρευνες μετά τη «δίδυμη» τραγωδία που συντάραξε όλη την Ελλάδα στρέφονται τώρα στο ενδεχόμενο, ο 17χρονος να είχε μπλέξει στα δίχτυα σατανιστών μέσω του ίντερνετ.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις αναρτήσεις που είχε κάνει παλαιότερα ο Ιωακείμ στο facebook και ειδικά μία, στην οποία ανέφερε: «Αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω στις 21 Μαρτίου». Η 21η Μαρτίου είναι η μέρα της εαρινής ισημερίας και το 17χρονο αγόρι έβαλε τέλος στη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου, που είναι η μέρα της φθινοπωρινής ισημερίας.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο ανήλικος της είχε εκμυστηρευτεί πως στην Αθήνα υπάρχει μια μορφή «εκκλησίας» για παγανιστές και υποψιαζόταν ότι είχε επαφές μαζί τους. Οι υποψίες άρχισαν να γίνονται πιο έντονες στην κηδεία του παιδιού του, όταν εμφανίστηκε ένας φίλος του, ο οποίος πέταξε τη ζώνη του μέσα στον τάφο του παιδιού φωνάζοντας ότι θα πάει σύντομα να τον συναντήσει.

Στο κάδρο των ερευνών έχουν μπει οι παγανιστικές αναρτήσεις μιας ομάδας παιδιών των οποίων τα προφίλ εξετάζει το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας. Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει μια από τις αναρτήσεις που δείχνει τον Εωσφόρο στο κέντρο του Μυστικού Δείπνου. Τον δικηγόρο της οικογένειας του Ιωακείμ, Σωκράτη Δημητριάδη, προβληματίζει η διασύνδεση των παιδιών. «Το να είναι μια παρέα από το σχολείο ή από την ίδια περιοχή όπου συχνάζουν είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν όμως σχέσεις με άτομα που βρίσκονται για παράδειγμα στην Έδεσσα και αλλού στη Βόρεια Ελλάδα, σε μέρη όπου δεν υπάρχει δυνατότητα για καθημερινή επαφή. Το μόνο κοινό που τους συνδέει είναι παγανιστικά στοιχεία» είπε ο δικηγόρος.

Στο μεταξύ οι Αρχές αναζητούν και τη σχέση που είχε με τον Ιωακείμ ένας 45χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πριν από ενάμιση χρόνο κατηγορήθηκε από τον 17χρονο για σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα ο ανήλικος ανακάλεσε την καταγγελία του, αλλά ο 45χρονος θα δικαστεί τις επόμενες μέρες, αφού του είχε ασκηθεί δίωξη αυταπάγγελτα.
hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...